calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM

SKANDALČINA! Đani OBNOVIO VEZU sa istom LJUBAVNICOM od prije tri godine! Viđaju se poslije njegovih nastupa TAJNO!

Objavio: RHT
09/06/2024 12:06 PM

Đani OBNOVIO VEZU

Radiša Trajković Đani obnovio je navodno ljubavnu aferu sa ljubavnicom Sanjom.

Đani OBNOVIO VEZU sa LJUBAVNICOM / Foto:Instagram :sanja_L
Foto:Instagram – sanja_L

Đani OBNOVIO VEZU sa LJUBAVNICOM

Podsjetimo, mediji su brujali o njegovoj prevari sa mlađom djevojkom prije nekoliko godina, a fotografije je ona objavila na društvenim mrežama u ljubavnom zanosu sa pjevačem.

Kako se saznaje, Đani je ponovo u intimnim susretima sa izvjesnom Sanjom.

Kako saznajemo, noćas ga je čekala u Strumici da završi nastup pa su zajedno otišli u hotel.

Foto: Instagram printscreen/ sanja_l

PRIJE TRI GODINE UHVAĆEN SA NJOM

Dugo se špekulisalo da je pjevač uhvaćen sa ljubavnicom u avionu, a prije tri godine je otkriveno da je zapravo svoj tada rođendan proslavio sa njom. 

Foto/Instagram/sanja_l

On je na jednoj vikendici sa bazenom organizovao intimnu proslavu samo za njih dvoje. Prvo su započeli proslavu kraj bazena, uz skupu flašu pića. A potom je žurka prešla na intimnije mjesto. A kako pišu mediji, vreli poljupci nisu izostajali.

Foto:Instagram printscreen/sanja_l

Pjevač očigledno nije odolio crnki te je ponovo viđen sa njom sinoć, a kako će njegova supruga sada reagovati budući da se pisalo da su pred razvodom, ostaje da saznamo.

“ZAPAMTIĆEŠ ME, MAMU TI J*BEM!” Mortus PIJAN Đani URLAO

Pročitajte i: “ZAPAMTIĆEŠ ME, MAMU TI J*BEM!” Mortus PIJAN Đani URLAO na svog sina! Napravio SKANDAL na aerodromu! “NE DAM TI VIŠE NI DINAR!” (VIDEO).

Pjevač Radiša Trajković Đani napravio je skandal na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” u vidno alkoholisanom stanju.

“ZAPAMTIĆEŠ ME, MAMU TI J*BEM!” Mortus PIJAN Đani na aerodromu urla na sina!
Foto: YT printscreen/ Paparazzo lov

Trajković se glasno smijao, pjevao, nudio Jani Todorović pivo, a u jednom trenutku je i opsovao sina, koji je, kako se čini, kasnio po oca. Naime, Đani je sa sve limenkom piva u ruci išao po aerodromu, urlao i ponašao se skandalozno neprimjereno jednoj javnoj ličnosti.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS