calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

Starleta zbog svog imena napravila scenu u programu uživo: Aneli ili Anela!?

Objavio: RHT
09/06/2024 11:59 AM

Aneli ili Anela!?

Aneli Ahmić napravila je opštu pometnju u “Beloj kući”. Naime, na društvenim mrežama špekulisalo se da je pravo ime starleti Anela.

Aneli ili Anela!? / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official
Aneli ili Anela!? / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Aneli ili Anela!?

Voditelj joj se obratio baš tim imenom. Ništa ne bi bilo čudno, budući da je vjerovatno u pitanju bio lapsus, ali starletina reakcija je bilo vrlo iznenađujuća.

Aneli nije mogla da sakrije bijes i ljutnju, odmah je reagovala.

Aneli – povikala je bijesna starleta.

Pojavio se niz komentara na društvenim mrežama, a da li je samo slučajnost ostaje nam da saznamo. Fanovi rijalitija su ostali zatečeni i šokirani njenim ponašanjem.

Starleta je prokomentarisala i njen i Janjušev odnos, koji je od samog početka turbulentan.

On ima promjene kao da je on trudan, naduri se zbog sitnica. To nije normalano. Ja sam pukla. Voljela bih da pričam sa Sitom, ne mogu da izdržim tri nedjelje. Ja sam jedno dobro kad je on raspoložen. On čim promijeni raspoloženje to na mene utiče. Hoću nekog da je pored mene pozitivan i da zaboravim na moje probleme – istakla je vidno uznemirena Aneli.

ANELI URLA I NASRĆE NA JANJUŠA

Pročitajte i: ANELI URLA I NASRĆE NA JANJUŠA! Drama u rijalitiju, skandalozno šta joj je trudnoj uradio!

Ahmićeva je napravila opšti haos u rijalitiju nakon što je saznala da je Janjuš otišao da se kupa u bazenu, dok su tamo bili Stanislav i Maja Marinković, misleći da ona to neće primjetiti.

Aneli urla na Janjuša

Aneli urla na Janjuša Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Trudna učesnica je grcala u suzama, tješila ju je Slađa, a u jednom trenutku je odbrusila Janjušu zbog svega.

-Pričam sa Slađom – rekla je Aneli.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS