calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale

Zategnuta kao praćka! Maja Marinković ne može da obuzda bujne grudi u minijaturnom bikiniju! Na ovome joj svi zavide!

Objavio: RHT
08/06/2024 5:00 PM

Maja Marinković ne može da obuzda bujne grudi

Maja Marinković je poznata po izvajanom tijelu, a pogotovo poslije operacije zadnjice. Mnogi učesnici gubili su dah na Majinu liniju, a sada je ovom kombinacijem ciklama kupaćeg koji ističe njene atribute riješila da baci sve u trans.

Maja Marinković ne može da obuzda bujne grudi

Naime, Maje je iskoristila lijepo vrijeme i opustila se pored bazena, izazivajući pažnju svojim minijaturnim bikijem i oblinama. Ona je vješto mijenjala poze i pozirala, govorivši fanovima da uslikaju njeno zgodno tijelo za društvene mreže.

Ono što su svi primijetili jeste njena zadnjica ali i njeno međunožje koje je izazvalo mnogo pažnje. Samo neki od komentara na mrežamu su: “Bravo zgodna djevojko”, “Zavidim na ovakvom tijelu i oblinama”. “Kraljice do pobjede”, i mnogi drugi.

Da li će Stanislav poslije ovog prizora ipak ostati ili pogaziti svoju riječ, ispratićemo. Stanislav je u više navrtata pokušao da ostvari komunikaciju sa Marinkvićevom ali ona nije obraćala pažnju na njega.

Čitajte i UGRADIĆEMO ŠAMPONJERU NA “IMANJE” U SLUČAJU DA ON BUDE GOST: Saša Mirković nasmijao javnost, a evo ko bi mogao da se nađe u rijalitiju!

Sedmog septembra na Hype televiziji kreće premijera rijaliti programa “Imanje”, obećavajući iskustvo koje će oboriti sve dosadašnje standarde.

Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, ne samo da je najavio ovaj spektakl već je i svojom duhovitošću nasmijao publiku i javnost.

Referišući se na nedavni događaj kada je jedan jutjuber naučio Ž.M. kako da opere kosu, Mirković je najavio da će se pobrinuti da na “Imanju” postoji šamponjera u slučaju da on bude gost.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/informer.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS