calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

DRUGO OGLAŠAVANJE Jelene Karleuše nakon što je Duška Tošića prijavila POLICIJI za nasilje

Objavio: RHT
08/06/2024 4:30 PM

DRUGO OGLAŠAVANJE Jelene Karleuše

Pjevačica Jelena Karleuša u ranim jutarnjim časovima je prijavila Duška Tošića policiji.

DRUGO OGLAŠAVANJE Jelene Karleuše/ Foto:ATA images


Pjevačica Jelena Karleuša je rano jutros oko pet sati prijavila svog supruga Duška Tošića policiji, tvrdeći da ju je fizički napao. Zajedno sa njenim prijateljem N. J. DETALJNIJE ČITAJTE KLIKOM OVDJE.

ZABRANA PRILASKA

Nakon prijave, fudbaler je saslušan, gdje je priznao da je navodno zahtijevao da Jelena napusti kuću, jer ju je zatekao sa prijateljem, ali je negirao da je napao ili prijetio.

U policijskoj stanici mu je urađen alkotest, koji je pokazao prisustvo 0,87 promila alkohola u krvi.

Kako dalje mediji prenose, Duško je navodno dobio mjeru zabrane prilaska i komunikacije u narednom periodu.

OGLASILA SE KARLEUŠA

Jelena se oglasila ovim povodom na Instagramu:

Foto:Instagram printscreen:karleusastar

U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, ZAMOLIĆU sve da imaju razumijevanja za privatnost moje porodice i težak period u kojem se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaviještena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima”, napisala je Jelena.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS