calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Ovo je najbolja poslastica od višanja (VIDEO)

HYPE EKSKLUZIVNO ISPRED KARLEUŠINE I TOŠIĆEVE VILE: Evo šta se dešava nakon porodičnog nasilja, jedna stvar sve zabrinjava! (VIDEO)

Objavio: RHT
08/06/2024 1:30 PM

Hype ekskluzivno ispred Karleušine i Tošićeve vile

Photo: Hype, Privatna arhiva/ATAIMAGES/Ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša je rano jutros oko pet sati prijavila svog supruga Duška Tošića policiji, tvrdeći da ju je fizički napao, zajedno sa njenim prijateljem M. J. Nakon prijave, fudbaler je saslušan, gdje je priznao da je zahtijevao da Jelena napusti kuću, jer ju je zatekao sa prijateljem, ali je negirao da je napao ili prijetio. U policijskoj stanici mu je urađen alkotest, koji je pokazao prisustvo 0,87 promila alkohola u krvi.

Ekipa Hype magazina našla se ispred vile Karleuše i Tošića, gdje vlada potpuna tišina, a niko nije bio prisutan.

Hype ekskluzivno ispred Karleušine i Tošićeve vile

VIDEO:

Sumnja se da je Jelena na drugoj adresi, te da se trenutno ne nalazi u domu na Dedinju. Situacija je za sada mirna, dok javnost i mediji sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja.

Podsjećamo, nije prvi put da se Jelena obratila organima reda zbog Duškovog nasilničkog ponašanja. Ona je i na Božić 2022. godine pozvala policiju tvrdeći da ju je Tošić ošamario i zavrtao ruku, ali je odbila medicinsku pomoć.

Kasnije je odustala od krivičnog gonjenja. Njeno oglašavanje u odvojenoj vijesti.

Kako pišu regionalni mediji, i ovom prilikom Jelena je tražila da se prvo sa nekim konsultuje oko narednih koraka. Još nije dala svoju izjavu u policiji. 

Inače, kada je prijavila Duška ona i njen prijatelj su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i tijelu, dok je Jelenu čupao za kosu, kada je pokušala da ih razdvoji.

Ona navodno nema vidne povrede po tijelu, dok njen prijatelj kojeg je Duško našamarao, ima ogrebotinu u predjelu brade i vrata. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS