calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

Teška saobraćajna nesreća bh. putevima: Poginuo policajac

Objavio: RHT
08/06/2024 10:00 AM

Poginuo policajac

U udesu koji se dogodio sinoć u Banjoluci poginuo je policajac, nezvanično saznaje ATV.

Foto: MUP RS

Poginuo policajac

Saobraćajna nesreća se desila sinoć oko 2 sata na raskrsnici ulica Bulevar Milutina Milankovića i Knjaza Miloša.

Prema informacijama ATV-a a došlo je do sudara Golfa i službenog policijskog vozila.

Kamiondžija iz BiH sletio s puta u Italiji

Pročitajte i: Kamiondžija iz BiH sletio s puta u Italiji: Kamion završio u kanalu.

Državljanin BiH (30) lakše je povrijeđen kada je, izgubivši kontrolu nad vozilom, sletio sa puta, a kamion se prevrnuo na desnu stranu.

Sve se desilo  na državnom putu nedaleko od italijanske Ravene.

Kako prenose italijanski mediji, vozač iz BiH je išao za Askoli gdje je trebao da isporuči robu. Za njim u koloni su isle i njegove kolege. Međutim, sasvim iznenada, on je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u jarak.

Vozači koji su išli za njim odmah su pozvali hitnu i spasilačke službe jer je djelovalo da je riječ o teškom udesu.

Na lice mjesta odmah su izašli policija, hitna pomoć i spasioci. Međutim, vozač je uspio da sam izađe iz kabine i djelovao je nepovrijeđeno.

On je, ipak, prebačen u bolnicu gdje su mu izvršene detaljne pretrage. Raščišćavanje terena trajalo je nekoliko sati, a toliko je i saobraćaj na ovoj dionici puta bio obustavljen.

Pročitajte i: SIPA pronašla arsenal oružja mostarskog Ramba.


Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu prekjuče su u sklopu operativne akcije „Nitro“ na području Mostara uhapsili jednu osobu kod koje je pronađena velika količina naoružanja.

Foto: SIPA

Slobode je lišeno jedno lice, koje je kriminalistički obrađeno i ispitano u svojstvu osumnjičenog. O daljem statusu lica lišenog slobode će odlučivati Kantonalno tužilaštvo Mostar – rečeno je iz SIPA-e.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(ATV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS