calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija!

Otvoren Festival uličnih zabavljača u Banjaluci: Učestvuje oko 350 umjetnika iz cijelog svijeta

Objavio: RHT
08/06/2024 11:30 AM

Otvoren Festival uličnih zabavljača

Festival uličnih zabavljača “Trotoart” otvoren je sinoć u Banjaluci i traja do nedjelje (sutra). Na sedam lokacija građani mogu da uživaju uz bogat sadržaj.  

Otvoren Festival uličnih zabavljača / Foto: Facebook/Grad Banja Luka
Foto: Facebook/Grad Banja Luka

Otvoren Festival uličnih zabavljača

U programu učestvuje oko 350 umjetnika, a kada je riječ o međunarodnom programu ovogodišnjeg festivala, nastupaju i “Haos animatori”. Oni su već poznati domaćoj publici…

Banjalučani, ali i brojni turisti imaju priliku u ova tri dana festivala da pogledaju mnogobrojne akrobacije i animacije.

“Festival uličnih zabavljača Trotoart će ove godine učiniti nesvakidašnjim i dvije međunarodne grupe i to – ‘Latin Duo’ iz Argentine i Perua i ‘Clap Clap Circo’ iz Urugvaja i Argentine”, poručuju organizatori.

Savjetnica gradonačelnika Milada Šukalo kaže kako je riječ o festivalu koji svake godine privuče veliki broj turista.

“U ova tri dana predstavit će nam se učesnici iz 15 zemalja”, dodala je ona.

Foto: Facebook/Grad Banja Luka

Foto: Facebook/Grad Banja Luka

Festival uličnih zabavljača “Trotoart” održava se do 9. juna duž šetališne zone u užem centru grada, a organizatori festivala su Grad Banja Luka i Gradski tamburaški orkestar.

Festival se realizuje uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Dražva u BiH, Misije OEBS-a u BiH, te Europe House.

Pročitajte i: REKAO MALO, A OTKRIO MNOGO: Saša Mirković – ne pričajte ovo nikom…

Rekao malo otkrio mnogo/Foto: instagram

Direktor Hype produkcije Saša Mirković sinoć se oglasio na društvenim mrežama.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS