calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VLADIMIR LUČIĆ: “Telekom posluje impresivno, konkurencija da se pozabavi svojim problemima” Na Vidovdan opljačkana pravoslavna crkva u Doboju: Uhapšeno osumnjičeno lice “NIKAD NE PLJUJ IZ TANJIRA IZ KOG SI JEO!” Reper opleo po Tanji Savić: ESTRADNI RAT u jeku! Stanislav otkrio Mioni svoje planove: HTIO SAM DA TE ZAPROSIM, SVE JE BILO ORGANIZOVANO “Dalila se TAJNO UDALA?! Uskoro dobija SINA?!” Ekskluzivno! ŠOK prognoze Ivke Numerolog! (VIDEO) MAJI MARINOVIĆ ISPALE GRUDI Starleta pokazala previše! Poznatog DJ-a bivša tuži za osvetničku pornografiju, on sve negirao SASLUŠANJE KLJUČNOG SVJEDOKA O UBISTVU MALE DANKE! Vidio osumnjičene kako bacaju njeno tijelo na deponiju? PEH NA NASTUPU?! SNIMAK SVE ŠOKIRAO! Karleuša nastupila poslije ponoći, niko nije očekivao ovo! (VIDEO) UPOZORENJE: Od sutra moguće poplave zbog obilnih padavina “MOŽE MILJANA DA SE UDAJE, ali Željka NE SMIJE DA VODI OD MENE!” Marija Kulić o unuku i kćerkinom ABORTUSU: “Pila je lijekove koje nije smjela!” (VIDEO) Policija od danas koristi body kamere u Sarajevu Ognjenova Mina “zaradila” POLA MILIONA! Sve otkrila i dala obećanje: To joj čak NIJE NI PROFESIJA HOĆE LI MAJA TUŽITI DOKTORA ZBOG IZDEFORMISANE ZADNJICE? Nova fotografija je skandalozna ČISTAČICE SA DŽOGERIMA NA NASTUPU DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovako nešto (FOTO) “IGRA ISTINE” STANISLAV PRIZNAO DA SVE RADI PLANSKI! Odao se u razgovoru sa Mionom

Tejlor Svift stala u odbranu Lejdi Gage: “Neodgovorno je komentarisati žensko tijelo”

Objavio: RHT
07/06/2024 9:30 AM

Tejlor Svift stala u odbranu Lejdi Gage

Javnost već danima spekuliše da je Lejdi Gaga u drugom stanju. Nakon što su isplivale fotografije gdje joj se u haljini nazire, kako mediji prenose “poveći” stomak.

Foto:Printscreen/instagram Taylorswift

Ipak, Gaga je to demantovala navodeći da se samo ugojila, a njena koleginica. Tejlor Svift, javno je stala u njenu odbranu.

Ona je apelovala na prestanak osuđivanja ženskog tijela, i fizičkog izgleda žena uopšte.

“Možemo li se svi složiti da je invazivno i neodgovorno komentarisati žensko tijelo”. Prokomentarisala je Tejlor na TikTok videu Lejdi Gage koja je demantovala glasine o trudnoći.

“Gaga nikome ne duguje objašnjenje, kao ni jedna žena”, napisala je uz emodži poljupca.

Tejlor Svift stala u odbranu Lejdi Gage

Inače, ovo je došlo kao komentar na TikTok objavu Lejdi Gage koja u videu saopštava da nije u drugom stanju, prenosi B92.

“Nisam trudna – samo loše plačem u teretani” napisala je Gaga u okviru videa na TikToku referencu na tekst iz Sviftove pjesme “Down Bad” sa njenog posljednjeg albuma “Tortured Poets Department”.

Podsjetimo, glasine o navodnoj trudnoći pjevačice došle su nakon što je Gaga snimljena na vjenčanju svoje sestre 1. juna sa svojim partnerom Majklom Polanskim, sa kojim se zabavlja već četiri godine.

Ona je bila u širokoj haljini ispod koje se čini da je trudnički stomak, dok se sa istih može zaključiti i da se pjevačica ugojila.

@ladygaga

register to vote or check if you’re registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician – yas 💚🌻🍭🫧

BONUS VIDEO:

nezavisne.com/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS