calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac

Nives Celzijus ponovo u centru pažnje: “Ta tvoja barka mala…” (FOTO)

Objavio: RHT
07/06/2024 10:15 AM

Nives Celzijus u centru pažnje

Spisateljica, glumica, muzičarka, influenserka, a uskoro i voditeljka Hype rijalitija “Imanje” Nives Celzijus (42) pozirala je na brodu i ponovo došla u centar pažnje regionalne javnosti. Do izražaja su ovaj put došle njene noge.

Nives Celzijus u centru pažnje / Foto: Instagram / Printscreen
Nives Celzijus u centru pažnje / Foto: Instagram / Printscreen 

Opet je dobila gomilu pozitivnih komentara, a pratioci su joj ostavljali emotikone srca.

Nives Celzijus u centru pažnje

Inače, Nives se često javlja na društvenim mrežama, a sada je pozirala u badiću i vrućim hlačicama.

Foto: Instagram

A njen komentar bio je kratak:

“Ta tvoja barka mala…”

Prije nekoliko dana objavila je fotku na kojoj se vidi da na licu nije imala ni trunke šminke, a badić je jedva prekrio njene bujne grudi.

Uz seriju fotografija, Nives je napisala: “Samo prirodno!!!” dok je u heštagove dodala sa nije koristila filtere ni šminku. Ubrzo je dobila gomilu komplimenata, a neki su joj pisali kako samo zbog nje još uvijek koriste Instagram. 

Ranije je pokazala kako uživa u svojoj prvoj jutarnjoj šoljici kafe. Naime, Nives se javila uz kafu zamotana samo u peškir te bez trunke šminke. Kosu je visoko podigla te istakla kako uživa u opuštenoj atmosferi.

“I ja bih rado popio kavicu u tvom društvu”

“Moj treći espreso jutros! Na kojem ste vi?”, napisala je u opisu objave, a obožavaoci su je odmah obasuli komplimentima. “Ubijaš”, “I ja bih rado popio kavicu u tvom društvu”, “Lijepa si”, “Čarobno izgledaš, ljepotice prelijepog tijela, prelijepa si mlada dama”… Nizali su se komentari.

Podsjetimo, nakon dolaska lijepog vremena Nives često pokazuje kako uživa u sunčanju. Nives tako možemo vidjeti kako uživa u bikiniju, a nedavno se javila s plaže.

Pročitajte i: “SAMO NEBO JE GRANICA” Saša Mirković se ponosno oglasio: “Naš tim filmske i serijske produkcije je napravio SHOWREAL za inostrano tržište”.

BONUS VIDEO:

(Večernji/hypebih.ba/G. Š.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS