calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Osam srpskih fudbalskih reprezentativaca iznenada testirano na doping!

Objavio: RHT
06/06/2024 3:59 PM

Osam reprezentativaca testirano na doping!

U četvrtak (danas), u ranim jutarnjim satima, u hotel fudbalske reprezentacije Srbije u Beču, stigla je tročlana delegacija UEFA doping kontrole, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Osam reprezentativaca testirano na doping! / Foto: Tanjug/AP
Osam reprezentativaca testirano na doping! / Foto: Tanjug/AP

Osam srpskih reprezentativaca testirano na doping!

Bez najave, što nije neuobičajeno, jer se radi o standardnoj proceduri pred svako veliko takmičenje, odabrali su osmoricu igrača za testiranje. To su bili braća Vanja i Sergej Milinković Savić, te Strahinja Pavlović, Saša Lukić, Aleksandar Mitrovića, Filip Mladenović, Nemanja Gudelj i Nemanja Maksimović.

Testiranje se sprovodilo u hotelu uz prisustvo doktora reprezentacije Dejana Aleksandrića, nije trajalo duže od dva sata i sve je proteklo u najboljem redu uz maksimalnu kooperativnost reprezentativaca i medicinskog tima A reprezentacije.

I Vasilj propušta meč protiv Italije

Pročitajte i: I Vasilj propušta meč protiv Italije: Selektor Barbarez ima dvije opcije.


Golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Nikola Vasilj propustit će predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Italije (nedjelja – 20.45 sati).

Foto: NSBiH

Vasilj je na ovo okupljanje došao s povredom koju ima već određeni period te je stručni štab odlučio da ne rizikuje i da poštedi golmana za naredni susret.

Selektor Sergej Barbarez na raspolaganju od golmana ima još Kenana Pirića i Osmana Hadžikića.

Podsjetimo, reprezentativci BiH doputovali su iz Newcastlea u Pisu, gdje će se spremati za prijateljski meč s Italijom.

Više saznajte OVDJE.

Večeras počinje veliko NBA finale

Pročitajte i: Večeras počinje veliko NBA finale: BOSTON ILI DALAS?

U noći sa srijede na četvrtak počet će finale NBA lige u kojem će se sastati Boston Seltiksi i Dalas Maveriksi.

Foto: Platforma X

Seltiksi će zbog boljeg rezultata u regularnom dijelu sezone imati prednost domaćeg terena… Prvi meč igra u Bostonu s početkom od 2.30 minuta.

Ovo će biti drugo zaredom finale za Seltikse u posljednje tri sezone, a i dalje čekaju na prvu titulu još od 2008. godine.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS