calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ONA JE ZVIJEZDA ZA PRIMJER! Dragana Mirković u Zagrebu dobila regionalnu nagradu za humanost

Objavio: RHT
05/06/2024 11:45 AM

Dragana dobila nagradu za humanost!

Dragana Mirković ove godine slavi četiri decenije karijere, a u želji da usreći što veći broj ljudi, njenu turneju osim spektakularnih koncerata obilježila je i humanitarna akcija.

foto: printscreen/instagram/dragana_mirkovic

Balkanska muzička zvijezda odrekla se zarade u korist onih kojima je pomoć najpotrebnija. A veliko priznanje za to odato joj je u Zagrebu gdje je dobila regionalno priznanje za humanost. Dragana je bila specijalni gost na proslavi hrvatskog izdanja magazina Story, i tom prilikom joj je pred velikim brojem uvaženih zvanica iz okruženje uručena nagrada “Story srce” za sve ono što je u prethodnoj godini učinila.

foto: printscreen/instagram/dragana_mirkovic

Dragana dobila nagradu za humanost

– Ovo priznanje mi zaista mnogo znači, ali najznačajnija su mi nasmijana lica onih kojima je pomoć već uručena. Nastaviću i dalje da pomažem na sve moguće načine, jer sreća se uvijek uvećava kada se dijeli – istakla je Dragana prilikom preuzimanja nagrade.

Inače pjevačica je bila u društvu svog velikog prijatelja, fotografa Dejana Milićevića sa kojim se pojavila na crvenom tepihu i zablistala u prelijepoj crvenoj haljini. Pjevačica cijelo veče nije skidala osmijeh sa lica, već je uživala u cjelovečernjem programu i muzici. A koliko je uživala i kako se dobro provela, objavila je na svom instagram profilu. A kako smo mogli da primijetimo društvo na podijumu za igru joj je pravila koleginica Indira Levak.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS