calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac

POSLIJE SKANDALOZNOG NAPADA NA “IMANJE” u Lisoviću oglasio se Saša Mirković: “Znamo mi iz koje kuhinje ide sve to…”

Objavio: RHT
04/06/2024 3:57 PM

Saša Mirković o skandaloznom napadu na imanje!

Poslije iznenadnog noćašnjeg napada na imanje u Lisoviću koje se trenutno renovira i priprema za početak sezone koji je zakazan za 7. septembar, oglasio se direktor Hype televizije Saša Mirković.

foto: hypetv

 Vidjeli ste da su noćas huligani upali na imanje u Lisovićima gdje pripremamo jesenju sezonu rijalitija “IMANJE”, kada su polupali zidove, prozore, i tako dalje. Znamo mi iz koje kuhinje ide to sve, ali nas neće poremetiti u tome da 7. septembra krenemo sa emitovanjem. Da krava Milka i tele budu na imanju sa ogromnim brojem učesnika koji će raditi. I koji će na svaki način doprinositi da pokažu ono što svi mi imamo u sebi.

to je onaj dobar duh i vesela atmosfera. A ne samo svađa i netolerancija između ljudi – rekao je Mirković u videu koji je postavio na svoj Instagram profil.

foto: hypetv

Saša Mirković o skandaloznom napadu na imanje!

– Eto toliko me je potreslo sve to i gospodin koji je to sve uradio, da sam morao da se spustim sa Alpa na brod. I malo odmorim moždane vijuge od njega – na kraju se i našalio malo direktor Hype televizije koji se oglasio sa velelepnog broda.

foto: hypetv

Inače, dok se naslovne strane pune ekskluzivnim informacijama sa imanja u Lisovićima, a kasting je uveliko u toku, na imanje koje je bilo zapušteno godinama, organizovan je napad! Pravi nandalizam zatekli su radnici koji se trenutno nalaze tamo zbog renoviranja i sređivanja. Zanimljiva je činjenica da imanje niko nije obišao godinama, bilo je zapušteno i zaraslo visokom travom. A objavljivanjem novog projekta Hype produkcije, našlo se na meti stravičnog divljaštva!

Kome smeta porodičan rijaliti format? Ko je ugrožen plasiranjem pravih vrijednosti i vraćanjem u normalnu okolinu i navike naših predaka?

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS