calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO)

EKSKLUZIVNO SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO: Krava Milka sa teletom pravo sa Alpa stiže u rijaliti “IMANJE”

Objavio: RHT
04/06/2024 1:03 PM

Krava Milka sa Alpa stiže na “Imanje”

Pripreme za rijaliti “IMANJE” su uveliko u toku, a kako vlasnik Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković otkriva, sprema se prava poslastica za sve buduće učesnike!

Foto: Instagram printscreen/sasa mirkovic/ilustracija

Naime, dok se imanje uveliko sređuje, renovira i uteže kako bi sve bilo cakum pakum za 7. septembar kada je najavljen veliki spektakularni početak prve sezone rijalitija “Imanje” u Lisoviću, uveliko se razmišlja i o životinjama koje će biti glavni domaćini, ali i izvor hrane učesnicima. Iz tog razloga Saša Mirković je ekskluzivno otkrio gdje se trenutno nalazi, ali i koga to sa dalekih Alpa dovodi direktno u Lisović.

Krava Milka sa Alpa stiže na “Imanje”

“Na Alpima predivno vrijeme kao i sve ostalo! Došao sam da potražim pravu kravicu Milku za rijaliti “Imanje”. Uradićemo uvoz do kraja jula mjeseca zajedno sa teletom, pa će naši Farmeri na “Imanju” morati da dijele mlijeko sa mladim telencetom”, napisao je Mirković na svom Instagram profilu i tako otkrio tajnu koja će sigurno oduševiti sve.

Kao što je otkriveno krava i tele do početka rijalitija stižu u Srbiju, do tada im se sprema specijana štala i sve što je potrebno. A sigurni smo da oni neće biti jednini stanovnici ovog velelepnog imanja u Lisoviću. Ovo je tek početak! Strpite se do kraja ljeta, kada vas očekuje još puno novih iznenađenja i veliki spektakl, tačnije 7. septembra 2024 kada je najavljen veliki početak rijalitija “IMANJE”.

KAKO DA SE PRIJAVITE ZA NAJVEĆI RIJALITI FORMAT NA BALKANU “IMANJE”

Prijave su do 1.jula, 2024.

Za prijavu je potrebno:
1. Dvije jasne fotografije
2. Video u trajanju do 1 minuta u kojem ćete se ukratko predstaviti
3. U pisanoj formi:
Ime i prezime
Datum rođenja
Visina, težina
Zanimanje
Da li ste učestvovali u nekom rijaliti formatu do sada?
Da li ste osuđivani?
Hobi
Razlog prijave
Link profila na društvenim mrežama

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS