calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

PJEVAČICA PROŠLA PAKAO?! Muž je ucijenio djetetom, kockao se, napijao, a onda se u jednom danu sve promijenilo

Objavio: RHT
03/06/2024 3:45 PM

Pjevačica prošla pakao sa mužem!

Verica Šerifović nikada nije voljela da priča o svom privatnom životu, kako bi zaštitila svoju jedinicu. Kćerku Mariju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je jednom prilikom kada se sve saznalo priznala da je bila u izuzetno lošem braku samo zato da se ne bi odvojila od kćerke Marije. Poznato je da je bila u braku sa Rajkom Šerifovićem sa kojim je dobila kćerku. Verica je zbog ljubavi napustila gimnaziju, a od samog početka bračnog života pjevačica je doživljavala psihičko i fizičko nasilje. Iako je htjela da se razvede, zbog kćerke Marije odlučila je da ostane pored supruga.

– Kada je Marija bila mala, željela sam da napustim Rajka i podnijela sam papire za razvod, ali je on imao veze u Kragujevcu i uspio je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživjela sam jači nervni slom i rekla: “Ma, neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega”. Sada, poslije toliko godina, mogu da kažem da je to možda tako moralo da bude – ispričala je svojevremeno Verica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pjevačica prošla pakao sa mužem

Ona je dugo krila da je njen muž imao probleme sa alkoholom.

– Prosto ne mogu da vjerujem da dvije čašice rakije mogu da promijene čovjeka. Njega su svi voljeli jer je društven, drug do koske, ali kad popije dvije – tri to više nije taj čovjek. Teško sam se nosila sa tim i to ne samo ja, već svi, i svekar, i svekrva, i jetrva… – rekla je pjevačica.

– Bila sam dijete, šta sam znala sa 18 godina. Mnogo toga sam krila, čak i od roditelja. Tata da je znao, on bi ga odrobijao. Dobro, nekad sam mogla da sakrijem, nekad nisam. 

Verica je bila riješena da ostavi supruga, ali nije želila to da uradi prije nego što Marija napuni 18 godina.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS