calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac

“SAMO PRIRODNO” Nives Celzijus imala urnebesnu reakciju na specijalitet! Odmara na moru i priprema se za rijaliti “Imanje” (FOTO)

Objavio: RHT
03/06/2024 2:59 PM

Nives imala urnebesnu reakciju

Za spisateljicu, glumicu, muzičarku, influenserku i voditeljica Nives Celzijus (42) ljeto je već počelo. Ovih dana ona uživa u Crikvenici i priprema se za rijaliti “Imanje”, gdje će biti voditeljica.

Foto: Instagram

Nives imala urnebesnu reakciju

I to je podijelila s brojnim pratiocima na Instagramu.

Nakon kupanja zaputila se u restoran gdje je prvi put probala specijalitet koji ne voli svako – pohovane žablje batake.

Oprezna na početku, Nives je jedan krajičak bataka stavila u usta, a prema izrazu lica čini se da je nisu razočarali. “Volite li vi papati žabe?” upitala je svoje pratioce na Instagram storyju.

Foto: Printscreen / Instagram
Foto: Printscreen / Instagram

Nives je ovog vikenda uživala na plaži, a s obzirom na to da je pozirala u kupaćem kostimu, čini se da je već otvorila ovogodišnju sezonu ili je barem iskoristila sunce za poznati ljetni preplanuli ten.

U opisu je istakla kako na fotografiji nema šminke ni filtera, što je oduševilo brojne obožavaoce koji su je pohvalili u komentarima.

“Samo prirodno”, napisala je uz niz fotografija u kupaćem kostimu.

“Zbog tebe sam na Instagramu, volim te”, “Boginja”, “Nevjerojatna si, Nives”, neki su od komentara pratilaca koji su se također složili da izgleda puno bolje bez šminke, u prirodnom izdanju.

Pročitaj i: EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Nives Celzijus o voditeljskoj ulozi u rijalitiju “Imanje”, otkrila sve o saradnji, Dejanu Dragojeviću i iznenađenjima za publiku!

Photo: Hype/Instagram/nivescelsius/Nives Celzijus o voditeljskoj ulozi

Nakon višenedjeljnih spekulacija i iščekivanja, konačno je zvanično potvrđeno da će kontroverzna Nives Celzijus i rijaliti pobjednik, autor i voditelj emisije “D-Cast”, Dejan Dragojević, biti voditeljski par novog rijalitija “Imanje”, koji počinje sa emitovanjem na Hype televiziji od jeseni. Ova vijest izazvala je pravu pometnju i oduševljenje među publikom.

Tragom tih činjenica, stupili smo u kontakt sa budućom voditeljkom, koja nam je ekskluzivno otkrila da je bila prilično iznenađena kada je dobila poziv za angažman, ali i veoma uzbuđena, te da su pripreme već u punom jeku.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Net/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS