calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu

MUP KS objavio nove detalje o ranjavanju Amira Pašića Faće

Objavio: RHT
02/06/2024 11:59 AM

MUP KS objavio nove detalje

U Sarajevu je sinoć ispred hotela Evropa upucan je Amir Pašić Faćo. 

Foto: MUP KS

MUP KS objavio nove detalje

Pašić je pogođen više puta – u nogu, glavu i ruku. 

Njega su napale dvije osobe, a prema nezvaničnim informacijama “Avaza”, uhapšeni su Suad Jasika i Mirza Mesihović.

– Muškarac A. P. (1971) zadobio je povrede nastale upotrebom vatrenog oružja i nalazi se na ljekarskoj obradi u KCUS-u – navodi se u saopćenju MUP-a Kantona Sarajevo, a u nastavku piše:

– Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, pod nadzorom tužioca KTKS, nastavljaju rad na dokumentovanju i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Pročitajte i: Očuh zlostavljao dvije pastorke i obje ostale trudne.


Dvije djevojčice iz rumunskog Karaš-Severina zatrudnjele su nakon što ih je njihov očuh seksualno zlostavljao mjesecima.

Očuh zlostavljao dvije pastorke / Foto: Nezavisne - ilustracija
Foto: Nezavisne – ilustracija

Jedna od njih rodila je zdravog dječaka.

“Tužilaštvo je od Suda 30. maja zatražilo da se protiv osumnjičenog podigne optužnica zbog višestrukog silovanja maloljetnica”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Istragom je utvrđeno da je on prvu djevojčicu zlostavljao od jula 2019. do početka juna 2023. godine u kući u kojoj su zajedno živjeli.

Djevojčica nije bile u stanju da se brani od očuha, a on je na podli način iskoristio njenu ranjivost.

Ona ja je u bolnici u Rešiti rodila dječaka.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS