calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

Kako su Jelisaveta i Miloš Teodosić uspjeli sačuvati brak

Objavio: RHT
02/06/2024 12:45 PM

Uspjeli sačuvati brak

Jelisaveta i Miloš Teodosić uspjeli su da prevaziđu bračne probleme, pa uveliko planiraju zajedničko ljetovanje sa svojim nasljednicima.

Foto: Instagram / Printscreen

Uspjeli sačuvati brak

Bračni par će se ovog ljeta odmarati zajedno na dvije destinacije. Jelisaveta i Teo posjećuju bračnog savjetnika, koji im na pravi način pomaže da prevaziđu probleme i nesuglasice koje su imali, a koje su kao bomba odjeknule u javnosti.

Mada su javnost preplavile informacije o njihovom razvodu, od toga po svemu sudeći nema ništa, jer njih dvoje žele da očuvaju zajednicu.

“Može da se kaže da je buran period iza njih. Rade na tome da povrate mir i da zaborave skandal i tenziju kroz koju su prošli. U tome im pomaže i stručnjak. Angažovali su bračnog savjetnika koji tačno zna kako da riješi problem. To savjetovanje im pomaže da riješe uzroke svojih nesuglasica koje im ugrožavaju zajednicu. Naravno da tokom braka dolazi do sukoba i razmirica, ali dobar stručnjak im može pomoći da nauče da iz teške situacije izvuku i iskoriste najbolje stvari, čime će graditi srećniji brak. To su ih posavjetovali bliski prijatelji i oni su poslušali. Sada je sve u najboljem redu i nema razloga da ne bude tako ubuduće.

Prema njegovim riječima, odabir destinacije je pao na Italiju i Crnu Goru.

Italija i Crna Gora

“Oboje vole da putuju, pa su jul i avgust rezervisani za odmor. Najprije bi trebalo da otputuju u Italiju, a potom s prijateljima u Crnu Goru. I prošle godine su bili na primorju i odlično su se proveli. Njihovi mališani uživaju s mamom i tatom, tako da su aranžman i boravak prilagodili potrebama djece. O nesuglasicama koje su se dogodile gotovo da i ne govore, već su koncentrisani na poslovne obaveze, ali i na predstojeći odmor”, navodi sagovornik.

Nakon što je sredinom marta kao bomba odjeknula vijest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode, brzo su otkriveni pojedini detalji o tome.

Pročitajte i: Asmin Durdžić bijesan nakon gostovanja Sanje Grujić u “ShowBlizu”: Više neće da je je** ni za lovu! ”BIVŠA PROSTITUTKA”.

BONUS VIDEO:

(Kurir/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS