calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi

Vremenska prognoza – 29. decembar

Objavio: RHT
29/12/2021 10:16 AM

Talas vlažnog vazduha iz Srednje Evrope će  uslovljavati padavine, kišu u nižim predelima, sneg na planinama. Posle podne prestanak padavina. Jutarnja temperatura od nule do 3 stepena, najviša do 7 stepeni. Kiša i u glavnom gradu. Uveče prestanak padavina. Temperatura do 5 stepeni. 

Printscreen

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

29.12.2021. Sreda Oblačno, sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Posle podne na severozapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim predelima prestanak padavina. Vetar u većem delu slab promenljiv, na jugu Banata i u donjem Podunavlju pre podne i umeren istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 3, najviša od 4 do 7 stepeni.

30.12.2021. Četvrtak Oblačno, mestimično sa maglom i u većini mesta suvo. Posle podne i uveče u Vojvodini ponegde slaba kiša. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša od 5 do 10 stepeni. Upozorenje: MAGLA – Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 80%.

31.12.2021. Petak Umereno do potpuno oblačno i toplije, samo ujutro i pre podne ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 1 do 5, najviša od 8 do 16 stepeni.

01.01.2022. Subota Umereno do potpuno oblačno sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 9, najviša od 9 do 15 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 02.01.2022. do 06.01.2022.)
U nedelju umereno i potpuno oblačno i toplije sa periodima sunčanog vremena. Zatim, do kraja perioda pretežno oblačno, svežije, povremeno sa kišom u nižim, a sa snegom u brdsko-planinskim predelima. U nedelju temperatura iznad prosečnih vrednosti ( od 9 do 15 stepeni), zatim u padu.

IZVOR: RTS/hypebih.ba

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS