calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena

SKANDALČINA! ISPLIVALI RANI RADOVI RIJALITI UČESNICE nakon gostovanja u emisiji! Druga boja kose, svi se pitaju da li je to ZAISTA ONA? (FOTO)

Objavio: RHT
01/06/2024 10:30 PM

SKANDALČINA!

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićnovinarke Arsić ugostile su bivšu rijaliti učesnicu Sanju Grujić.

Sanja je u svom prvom gostovanju u emisiji kod Bliznakinja Arsić, žestoko osula paljbu po Aneli AhmićStaniji DobrojevićMaji Marinković i mnogim drugim rijaliti učesnicama, a nakon gostovanja nastala je prava skandalčina kada je isplivala njena fotografija.

SKANDALČINA!
SKANDALČINA! Foto: HypeTV/Privatna arhiva

Ona je osudila nemoralno ponašanje u rijalitiju, te je napomenula da se pokajala zbog svog odnosa sa Filipom Carem.

“FILIP CAR JE MOJA NAJVEĆA GREŠKA”

– Da li si imala pored Cara odnose na jednu noć?

– Pa ja sada mogu da te slažem, da ti kažem ovako ili onako, ali mogu da ti kažem da je Car moja najveća greška u rijalitiju. – rekla je Sanja.

– Znači neću saznati, sada si u srećnoj ljubavnoj vezi, apsolutno je u redu što nećeš da kvariš starim pričama. – rekla je voditeljka.

Foto: YT printscreen/Zadruga official

U emisiji  ShowBliz Sanja je govorila o najstarijem zanatu, te da ju je povezivanje sa tom pričom koštalo dosta živaca tokom učešća u rijalitiju.

– Izvadila sam silikon iz usana, ne zbog priča koje prate djevojke sa napumpanim usnama, već zbog sebe i svoje majke. Mislim da je bilo glupo što sam ih uopšte i stavljala, greška iz mlađih dana. Prvi utisak je najvažniji, a zbog usana sam izgledala vulgarno. Velika je razlika između vulgarnosti i seksipila, sada smatram da nisam vulgarna.

SKANDALČINA!

Nakon emitovanja emisije, isplivala je šok forografija rijaliti učesnica od prije nekoliko godina.

Naime, kako se piše po društvenim mrežama, na slici je upravo Sanja sa kosom ofarbanom u plavo, u peškiru.

Pored kose, u prvi plan je stavila svoje grudi i napravila izazovan selfi pred ogledalom.

Foto: Privatna arhiva

Komentari se nižu, a većina se pita da li je to ona, jer se rijaliti učesnica poprilično promijenila, počevši od boje kose.

Prepoznatljive usne su njen pečat koji se vidi i na ovoj fotografiji.

Kako će reagovati Sanja kada vidi ovu fotografiju procurilu iz privatne arhive i kome je bila namjenjena, ostaje da ispratimo.

“ANELI IMA PTIČIJI MOZAK”

– Aneli ima ptičiji mozak! Sita bi mnogo bolje iskoristila priču i sebe predstavila kao žrtvu, Aneli to ne može jer nije dovoljno inteligentna. Sita je mnogo pametnija od Aneli.

– Ova je glupa, ušla u rijaliti kao ucviljena, a izlazi sa osmehom na licu. – rekla je Sanja bez dlake na jeziku u emisiji ShowBliz.

Foto: HypeTV/ShowBliz/Sanja Grujić

“ASMIN I ANELI SU OZBILJNI MULJATORI”

– Ja ne vjerujem ni njemu, a ni njoj. Mislim da su ozbiljni muljatori i prevaranti i da su isti. Neko zarađuje tako što prosi, a oni varaju narod. Više ne znam ni da li vjerujem da su Asmin i Stanija zajedno. Ja ne vjerujem u te veze na daljinu.

– Ja lično mislim da bi Stanija odavno prekinula cijelu priču da joj ne odgovara. Sve mi je to nekako lažno. Ona je zavisna od medijske pažnje i svaki put u sezoni u kojoj ne učestvuje, ona ima nekog svog, samo da bi izlazila u medije. – rekla je Sanja, pa dodala:

“STANIJA BI TREBALO DA SE PENZIONIŠE!”

– Staniji da smeta ova priča, ona bi je odavno stopirala, nego je ona zavisna od medija i pažnje, ne može bez toga. Smatram da je vrijeme da se Stanija penzioniše! – rekla je Sanja.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS