calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Džej Lo otkazala turneju: Glasine o razvodu se ne stišavaju nakon najnovije objave, fanovi na aparatima

Objavio: RHT
01/06/2024 4:59 PM

Glasine o razvodu

Dženifer Lopez i Ben Aflek daju prioritet svojoj djeci.

Glasine o razvodu/Foto: Profimedia

Izvor kaže da par uprkos nedavnim poteškoćama u braku i dalje želi da stavi svoju djecu na prvo mjesto i dodaje: „Dženifer i Ben su uvijek bili veoma orijentisani na porodicu“.

Insajder napominje da je pjevačici i glumici (54) bilo važno da prisustvuje ceremoniji dodjele diploma Benove kćerke Vajolet Aflek u četvrtak, 30. maja.

„Matura je bila velika stvar“, kaže izvor. „Dženifer je željela da to proslavi.

Ipak, trenutna situacija je „srceparajuća“, dodaje izvor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pubity (@pubity)

Bračna drama se nastavlja

Nakon glasina o razvodu. Par je posljednji put zajedno fotografisan 19. maja, kada su se pojavili u Santa Monici na još jednom školskom događaju.

Par, koji se vjenčao 2022. godine nakon što je ponovo započeo svoju vezu iz 2000-ih, dijele miješanu porodicu. Aflek (51) ima Vajolet (18), kao i Serafinu (15) i Semjuela (12) sa bivšom suprugom Dženifer Garner (51). Dok Lopezova dijeli 16-godišnje blizance Maksimilijana „Maksa” Dejvida i Emi Maribel sa bivšim mužem Markom Entonijem.

Izvor je rekao magazinu People da Garnerova ,,želi najbolje za” Afleka. “Ona želi da bude srećan i zdrav kako bi mogao da bude najbolji mogući tata”, dodao je izvor.

Dana 22. maja, izvor blizak Lopezovoj rekao je da par „trenutno nije na najboljem mjestu“, a par u posljednje vrijeme živi odvojeno jedno od drugog. Lopez ostaje u vili na Beverli Hilsu vrijednoj 60 miliona dolara koju su kupili prošle godine, a Aflek živi u kući za iznajmljivanje nekoliko milja dalje.

Otkazala turneju

Pop zvijezda je najavila otkazivanje u petak u svom biltenu ,,On The JLo”, navodeći želju da provede vrijeme sa svojom porodicom i bliskim prijateljima.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/najzena.alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS