calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SASLUŠANJE KLJUČNOG SVJEDOKA O UBISTVU MALE DANKE! Vidio osumnjičene kako bacaju njeno tijelo na deponiju? PEH NA NASTUPU?! SNIMAK SVE ŠOKIRAO! Karleuša nastupila poslije ponoći, niko nije očekivao ovo! (VIDEO) UPOZORENJE: Od sutra moguće poplave zbog obilnih padavina “MOŽE MILJANA DA SE UDAJE, ali Željka NE SMIJE DA VODI OD MENE!” Marija Kulić o unuku i kćerkinom ABORTUSU: “Pila je lijekove koje nije smjela!” (VIDEO) Policija od danas koristi body kamere u Sarajevu Ognjenova Mina “zaradila” POLA MILIONA! Sve otkrila i dala obećanje: To joj čak NIJE NI PROFESIJA HOĆE LI MAJA TUŽITI DOKTORA ZBOG IZDEFORMISANE ZADNJICE? Nova fotografija je skandalozna ČISTAČICE SA DŽOGERIMA NA NASTUPU DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovako nešto (FOTO) “IGRA ISTINE” STANISLAV PRIZNAO DA SVE RADI PLANSKI! Odao se u razgovoru sa Mionom “Vojaž i njemu slični NEĆE DOČEKATI NI KRAJ GODINE U ŠOUBIZNISU!” Karleuša DALA BRUTALNU LEKCIJU reperima i šokirala: “DILUJU D*OGU” NEUROHIRURG OTKRIO: ŠA MOŽE DOŽIVJETI MOŽDANI UDAR! Ima visok pritisak, a odbija lijekove DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JULI 2024: Iznenadni obrti pred Ovnovima, Blizanci “pršte” od ideja ZAŠTO MATORINI RODITELJI NE DAJU ANITINE LIČNE STVARI?! Hoće li morati intervenisati i policija? Ubica supruge plakao u Tužilaštvu: Evo šta je rekao tužiocu, otkriveno i šta je radio u Zagrebu Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe! Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba

ANABELA HVALI MARKA MILJKOVIĆA: Gdje god ga baciš, on se snalazi

Objavio: RHT
31/05/2024 11:59 AM

ANABELA HVALI MARKA MILJKOVIĆA

Marko Miljković nedavno je imao neprijatnu situaciju kada se zbog svađe sa komšijom našao u zatvoru!

Foto: HYPETV

On je tada, kako je kasnije rekao, proveo 40 sati u samici, zbog sukoba sa komšijama kojima je na terasu bacio 60 jaja. Ali, i napada na službeno lice.

ANABELA HVALI MARKA MILJKOVIĆA

Poslije ovog skandala Marko se nije mnogo pojavljivao u javnosti, niti je govorio o cijelom slučaju, iako se ova priča našla u žiži javnosti.

Niko od članova porodice Đogani i Miljković nije komentarisao javno ovaj nemili događaj. A sada je Lunina majka Anabela Atijas javno navela tri Markove vrline.

– Kao prvo, veliki borac, ambiciozan. Ima potrebu konstantno da stvara. Gdje god ga baciš, on se snalazi. Drugo, volim što apsolutno nema problem da radi ni za 5, a ni za 5.555 eura. I treće, što učestvuje u odgajanju svoje djece i što sa njima gradi jedan fenomenalan odnos – rekla je Anabela.

Ona se kratko osvrnula i na nedavni problem koji su Marko i Luna imali sa komšijama.

– Treba biti smiren, i ovo sve kad se dešavalo, sebi sam govorila budi samo smirena. Sve će biti dobro. Njima sada trebaš smirena, i tako je i bilo, na kraju je sve dobro – rekla je Anabela.

Čitajte Hypebih.ba

Pročitajte i: Miljković: Ovima što se “koprcaju” poručujem – vidimo se, ja sam pred Bogom čist k’o suza, a vi?  

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Informer/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS