calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

MILJANA VRŠILA VELIKU NUŽDU U BAZENU!? Cimerka naišla na jeziv prizor

Objavio: RHT
31/05/2024 10:20 AM

MILJANA VRŠILA NUŽDU U BAZENU!?

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić i Stefani Grujić ušle su u žestok sukob zbog Miljaninog pjevanja po sobi dok su svi ukućani spavali. Stefani joj je u revoltu izgovorila mnoštvo gnusnih uvreda, dok Kulić nije prestajala da je provocira.

MILJANA VRŠILA NUŽDU U BAZENU!?

– Ti si mentalno zaostala osoba je l’ razumiješ? Mi svi spavamo i ti uzela tu da pjevaš. Nemoj da ti se ja nakačim na vrat, tek onda ćeš imati stres, znaš da nisam normalna koliko i ti. Glupačo glupa, tebe narod gleda kao bolesnika, ali razumijem zašto si prsla, nemaš ni život ni ništa. Se*eš druže od kuće do bazena, a imaš 30 godina – izvrijeđala je Stefani.

Miljana i Stefani
 

– Jeste, to je bilo prije tri godine, da se Lepi Mića ne bi kupao u njemu, tačno je sve što si rekla, ali u ku*cu – uzvratila je Miljana.

– Vidi kako ti se ruke tresu, ti si za psihijatriju – nastavila je Stefani.

Miljana i Stefani
 

– Pozdrav za Munjeza – provocirala je Miljana.

“Tebe boli što sam ja i dalje ovdje u rijalitiju”

– Jeba*e tebe Munjeza vidjećeš ti, vrijeđala si od njegovog brata djecu, pjevala si Janjušu amanet. Tebe boli što sam ja i dalje ovdje u rijalitiju. Hoćeš da pričamo od preksinoć kako si se je*ala pa stala na sred sobe da se brišeš. Ko te nije pitao taj te nije je*ao – nije se zaustavljala Stefani.

Miljana i Stefani
 

– Ja sam uvijek imala odnose sa svojim dečkom, čula sam da si ti ovdje najveća ku*vetina – hladno joj je odbrusila Kulić.

– Tebe nije je*ao samo ko te nije pitao, meni je sad lakše jer znam da imam svoju podršku napolju – posljednja je ipak ostala Grujić.

Pročitajte i: KRIVIČNO DJELO! Anitina advokatica uzela stvar u svoje ruke! INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVIJETA NAPRAVILA HAOS!

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS