calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MILICA TODOROVIĆ SE OGLASILA NAKON RASKIDA: Uspjela samo jedno da izusti, evo u kakvom je stanju!

Objavio: RHT
30/05/2024 8:00 PM

Milica Todorović nakon raskida

foto: ATA IMAGES

Pjevačica Milica Todorović prije nekoliko mjeseci uplovila je u vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, kog je vješto krila od očiju javnosti.

Milica je u više navrata za medije isticala da uživa u ljubavi sa Lazarom, ali je sada došlo do potpunog preokreta.

Naime, pjevačica i bivši maneken su okončali vezu, a ona je sada za potvrdila glasine. Kako je istakla, njih dvoje su stavili tačku na romansu, ali su nakon svega ostali u dobrim odnosima.

Milica Todorović nakon raskida

– Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vrijeme i to je to – rekla je Milica.

Lazar Granić je i te kako u žiži interesovanja javnosti, pa se skoro saznalo za njegova druženja sa poznatim ljepoticama poput Emine Jahović i Dejane Živković, dok se prije nekoliko godina pisalo o njegovom učešću u rijalitiju “Zadruga 2”, do kog, na kraju, nije došlo iz nepoznatih razloga.

Granić je tada bio na pregovorima u zgradi “Pinka”, a Luna Đogani, koja je i pobijedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

  • Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sljedeća djevojka. Uvjeren je da će pasti na njegov izgled i šarm- Da će se u drugoj sezoni “Zadruge” priča vrtjeti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće spriječiti da je osvoji – pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj za “Blic”.

Do sada je sve djevojke uspio da smuva, te ne sumnjam da neće omanuti sa Đoganijevom. Ukoliko je smuva, biće sigurno i intimnih odnosa. Lazar nema problem sa kamerama – dodao je tad njegov drug, o čemu se naširoko pričalo u javnosti.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS