calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

Majka ubice Koste K. odbila da svjedoči!

Objavio: RHT
30/05/2024 1:59 PM

Majka ubice K.K. odbila da svjedoči!

U beogradskom Višem sudu danas je trebalo biti saslušanjem tužene Miljane Kecmanović.

Foto: Tanjug – arhiva

Trebao se nastavi parnični postupak protiv roditelja dječaka ubice Koste K. koji je 3. maja prošle godine u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio devet učenika i čuvara te škole.

Majka ubice K.K. odbila da svjedoči!

Međutim, Miljana Kecmanović nije se pojavila u sudu, a njena advokatica je poručila da ona ne želi da svjedoči, prenosi Tanjug.

Na današnje suđenje pored Miljane Kecmanović pozvani su i svedoci tadašnji pedagog i psiholog, kao i učiteljica dječaka.

Na samom početku ročišta sudiji se obratila advokatica majke dječaka ubice kojoj je ovo bio 3. put da ne dođe na suđenje.

Advokatica je navela da povlači prijedlog za saslušanje Miljane Kecmanović. Ona neće svjedočiti u postupku koji se vodi protiv nje, jer nije u stanju poslije krivičnog postupka.

Sudija je taj prijedlog usvojio.

Ovu tužbu podnijelo je 27 članova porodice ubijenih protiv dječaka, njegovih roditelja i škole u kojoj se masakr desio.

Branilac Kecmanovića je tokom drugog parničnog postupka, pošto ih sa ovim ima ukupno pet, rekla da majka dječaka neće iznositi odbranu. U parničnim postupcima.

Parnični i krivičan postupak

Pored parničnih postoji i krivičan postupak, koji je zatvoren za javnost, a u kojem su i otac i majka negirali krivicu.

Dječak ubica u vrijeme izvršenja ovog zločina u OŠ “Vladislav Ribnikar” nije imao navršenih 14 godina. Samim tim nije krivično odgovoran. A pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Prvo ih je tog kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba. I ranio još petoro djece i nastavnicu istorije.

Pročitajte i: Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) odlučio da progovori: Ne želi se više braniti ćutanjem.

BONUS VIDEO:

(Tanjug/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS