calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

Zola: Miljana me u svakom smislu dovela do dna! “PORODICU MI JE ZAVILA U CRNO”

Objavio: RHT
30/05/2024 11:20 AM

Zola: Miljana me dovela do dna!

Lazar Čolić Zola je priznao da mu je ljubavna priča sa Miljanom Kulić uništila porodicu!

Foto: Youtube/printscreen

Rijaliti učesnik je poznat po svojoj iskrenosti, tako da je njegovo posljednje izlaganje izazvalo lavinu komentara. Otkrio je šta je Miljana poželjela njegovoj majci Bosi, koju neprestano spominje, vrijeđa i psuje. Ukućani su ostali zgroženi!

Zola: Miljana me dovela do dna!

Naime, kada je čula njegovo izlaganje Miljana je napravila scenu! Rijaliti zvijezda je po ko zna koji put uspjela da sve zgrozi!

Zola je iznio detalje njihove romase, a njegova emotivna iskrenost izazvala je suze kod mnogih.

Mene je Miljana u svakom smislu dovela do dna, zavila mi je porodicu u crno. Ja sam to njoj rekao danas, pogotovo kad mi je rekla da mi majka dobije metastazu… – rekao je Zola. 

Podsjetimo, Miljana i Zola su nedavno ponovo imali brutalan okršaj, prilikom kojeg je Kulić odlučila da uništi sve njegove stvari. On je uzvratio i bacio šminku joj svu šminku u jezero…

Miljana se tada obratila njegovoj majci, pa naručila novu. Ipak, danas je ponovo pokušala da spusti loptu, pa mu je prišla i zatražila razgovor. Međutim, on nije želio ni da čuje, što je dodatno razbjesnelo Kulić.

LETI NAPOLJE IZ RIJALITIJA!?

Pročitajte i: LETI NAPOLJE IZ RIJALITIJA!? Opšta pometnja, Miljana i Zola napravili lom!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su imali žestoku svađu! Rijaliti zvijezda je istakla da se neće smiriti dok mu ne vidi leđa! Ona mu je poželila da što prije napusti Belu kuću!

Miksi je prišla bivšem dečku, željela je da nakon okršaja probaju da nađu zajednički jezik. Međutim, Lazar je istakao da ne želi da je vidi u svojoj blizini.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Nišlijka je iznenada promijenila ploču nakon njegovog odbijanja. Ona je izrazila želju da vidi leđa bivšem dečku i poželjela mu je da “leti napolje”. Zola je ostao u nevjerici zbog ponašanja.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS