calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

Milena Kačavenda otvorila dušu i priznala: Išla sam na psihostabilizaciju

Objavio: RHT
30/05/2024 10:40 AM

Milena Kačavenda otvorila dušu

Milena Kačavenda otvorila je dušu i iznijela šokantne detalje iz svog života!

Foto: Youtube/printscreen

Rijaliti učesnica je u suzama ispričala šta joj leži na srcu, a njeni cimeri ostali zabezeknuti.

Milena Kačavenda otvorila dušu

Kako je istakla, najstresniji momenat u životu joj je bio taj kada je njen tadašnji suprug doživio nesreću. Pored toga, dodala je da je baš u tom momentu saznala i da je u šestom mjesecu trudnoće. 

– Meni je najteže bilo kad sam se razvela od muža i kad sam otišla na psihostabilizaciju. Stavili su me u hipnozu gdje se vraćaju sve podsvjesne stvari. Najviše mi je traumu tad ostavila po njima ta suprugova nesreća koju je imao na Palama i kada su govorili da je otpisan, da neće preživjeti – kroz suze je ispričala pa je dodala:

 Imala sam dijete od godinu dana tada kući i ja sam toliko štucala od svega toga, svi su čekali samo da on ode. Moj ginekolog je rekao tada da odradimo ultrazvuk želuca i ja odlazim u bolnicu gdje mi doktor kaže da sam trudna šesti mjesec. Ja sam bila šokirana jer mi se muž borio za život. Ja sam potisnula sve to u mozgu i razmišljajući sam shvatila da mi je to bio najveći udarac u životu – rekla je Milena.

Pročitajte i: STANISLAV PUKAO KAO ZVEČKA! Izgubio je 10.000 eura! Kakav blam, svi mu se smiju.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS