calendar

Subota 27. Jul, 2023

“Sve je ok”: Muškarac brutalno napao Karleušu, evo kako je Jelena odreagovala

Objavio: RHT
29/05/2024 10:20 PM

Muškarac brutalno napao Karleušu

Jelena Karleuša je neko ko se ne libi javno da kaže svako svoje mišljenje, zbog čega je često na meti kritika.

Muškarac brutalno napao Karleušu/Foto: ATA

Pop diva, zbog svojih jasnih stavova, često izaziva frustracije kod mnogih, koji žurno idu na njen profil kako bi iste i izbacili, sakrivajući se iza lažnih profila.

Tako je bilo i sada. Karli je na svom Instagram profilu izbacila video, koji je brzo postao viralan. Komentari ispod njega su se samo nizali. Među njima se jedan posebno izdvojio, budući da je uvrijedljiv, Jelena je odlučila da ne prešuti i da odgovori.

Veće koze od tebe nisam vidio – glasio je komentar.

Džemale, eto je l’ sad lakše? Lijepo si napisao, izbacio si to iz sebe. Mirno sada možeš da živiš, sretan, ispunjen… život je lijep. Sve je ok – glasio je odgovor Jelene Karleuše.

Poruka Jelene Karleuše je bila sasvim jasna. Društvene mreže treba da se koriste za podršku i inspiraciju, a ne za vrijeđanje i omalovažavanje drugih osoba.

Čitajte i HITNO OGLAŠAVANJE MARKA MILJKOVIĆA: Javno moli za oproštaj, u sve upletena i Luna!

Iako je nedavno imao incident zbog kojeg je bio priveden, Marko Miljković i dalje aktivno učestvuje u širenju svog Youtube kanala. Naravno, zajedno sa suprugom Lunom Đogani. Nakon završetka rijaliti karijere, par se posvetio porodičnom biznisu snimanja za Youtube, gdje redovno dijele detalje iz svog života, muziku, emisije i podkaste. Obožavaoci s nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu, a nedavno je i Marko počeo da snima emisije, što je dobro prihvaćeno od strane gledalaca.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/informer.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS