calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku

TONI BJELIĆ OTKRIO ISTINU O 15 GODINA MLAĐOJ DJEVOJCI! Niko nije očekivao ovo od njega

Objavio: RHT
29/05/2024 8:40 PM

Draganin Toni se oglasio

Krajem marta, Dragana Mirković je otkrila da se razvodi od Tonija Bjelića. Nakon 24 godine braka, popularna pjevačica je riješila da stavi tačku ljubavni odnos.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Od tog momenta ne prestaju spekulacije o njihovom braku. Ovaj put Toni se oglasio na Instagramu nakon što su ga povezivali sa 15 godina mlađom ženom.

Bjelić je do sada nekoliko puta demantovao ove navode. On je sada morao da se oglasi i da još jednom svima stavi do znanja da razlog razvoda nije njegova prevara kako se ranije govorilo.

Draganin Toni se oglasio

-Kada ću imati priliku da upoznam napokon tu 15 godina mlađu? Kako vas nije sramota da pišete toliko laži o meni ili ste dobro plaćeni – napisao je Bijelić u svojoj objavi.

Podsjetimo, Dragana je nedavno po prvi put nakon razvoda rekla da su joj djeca Marko i Manuela najveća podrška i da su joj maksimalno olakšali težan emotivni period.

 Klinci su divni, iako nisu više klinci, ali ja to uvijek tako kažem (smeh). Oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi, pametni i normalni, zahvalna sam im na tome što su uvijek uz mene i što me toliko vole. Moram da kažem da su oboje preponosni na svoju majku, a to je moj najveći uspjeh koji mogu da dobijem- sa osmijehom je istakla Dragana.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS