calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) “P*DNUO BIH MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pjevači su ostali bez kore hljeba zbog njega!” Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO)

PJEVAČICU U DRUGOM STANJU MUŽ PREVARIO I NAPUSTIO: Tokom trudnoće joj stizali skandalozni dokazi, njegove ljubavnice joj otvorile oči!

Objavio: RHT
29/05/2024 9:00 PM

Pjevačici ljubavnice otvorile oči

Popularnu pjevačicu koju svi pamte po svojoj duhovitosti, Dadu Mešaljić, suprug je prevario dok je bila u drugom stanju, nakon čega je ubrzo uslijedio razvod.

Pjevačici ljubavnice otvorile oči/ foto: printscreen

Pjevačica je donijela na svijet djevojčicu Merjem, a mnoge zanima u kakvom su sada odnosu Dada i njen bivši suprug i da li viđa kćerku, o čemu je pjevačica govorila i putem društvenih mreža, gdje je veoma aktivna:

Ne zove, ne viđa, ne uplaćuje – jasno je napisala pjevačica.

Viđa je kada mu padnu pratioci na Instagramu. Naravno, šta misliš od čega ovako luksuzno živimo? – odgovorila je Dada, pretpostavlja se ironično.

Dada je dodala da bi se ponovo udala u budućnosti, ukoliko se ponovo zaljubi, te otkrila šta joj je pomoglo da nastavi dalje poslije razvoda.

Foto: printscreen

Meni je mnogo pomogao njegov izbor žena poslije mene da ga prebolim i nastavim dalje – otkrila je ona.

Kako se spekulisalo u medijima, razlog njihovog razvoda bilo je njegovo nevjerstvo.

Dragi prijatelji i svi oni koje zanima! Ovom prilikom želim da saopštim da sam ja žena u poodmakloj trudnoći. Tako da sve informacije koje dolaze do mene loše utiču na bebu i mene. Stoga vas molim za razumijevanje i strpljenje. Povodom novonastale situacije ne bih davala nikakav komentar osim da je sve kristalno jasno kakvo je stanje trenutno, a i u budućnosti – poručila Dada dok je bila u drugom stanju.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS