calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu

HITNO OGLAŠAVANJE MARKA MILJKOVIĆA: Javno moli za oproštaj, u sve upletena i Luna!

Objavio: RHT
29/05/2024 5:40 PM

Miljković moli za oproštaj!

Iako je nedavno imao incident zbog kojeg je bio priveden, Marko Miljković i dalje aktivno učestvuje u širenju svog Youtube kanala. Naravno, zajedno sa suprugom Lunom Đogani. Nakon završetka rijaliti karijere, par se posvetio porodičnom biznisu snimanja za Youtube, gdje redovno dijele detalje iz svog života, muziku, emisije i podkaste. Obožavaoci s nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu, a nedavno je i Marko počeo da snima emisije, što je dobro prihvaćeno od strane gledalaca.

Miljković moli za oproštaj!/ Foto: Hype

Nakon što je najavljeno da će premijera emisije “Bunker” biti održana na kanalu “Sikter TV”, Marko Miljković je putem svog Instagram naloga obavijestio javnost da je premijera odložena za sutra. Kao i da će se održati na drugom Youtube kanalu. Ovo je izazvalo razočaranje kod fanova, ali su istovremeno iskazali razumijevanje za ovu promjenu.

Foto: printscreen

Marko je zamolio svoje pratioce za oproštaj. Ističući da njihova emisija ipak neće izostati, već će biti emitovana sutradan na novom kanalu.

Luna Đogani prva je zakoračila u voditeljske vode, što je bilo očekivano s obzirom na njeno iskustvo sa estradom. Međutim, nedavno se i Marko pridružio voditeljskom timu, što je naišlo na pozitivne reakcije publike. Njih dvoje su uspješno prešli sa rijaliti karijere na voditeljske pozicije. Time su pokazali svoju raznovrsnost i spretnost u javnom nastupu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS