calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale

POZNATU GLUMICU OKRUŽILE AJKULE, ONA URADILA NEZAMISLIVO Snimak zapalio društvene mreže, mnogi joj savjetuju da to više ne radi

Objavio: RHT
29/05/2024 5:20 PM

Glumica opušteno plivala u jatu opasnih riba

Olja Lević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Olja Lević otputovala je na Maldive, a sada je objavila i nekoliko snimaka i fotografija na kojima se vidi kako provodi vrijeme na tom rajskom mjestu.

Ipak, najviše pažnje izazvao je video- snimak na kome se vidi kako opušteno pliva okružena jatom ajkula. Naravno, odmah su uslijedili komentari, većina njenih fanova joj je dala komplimente za hrabrost, ali bilo je i onih koji su Olji dobronamjreno posvjetovali da, ipak, više to ne radi.

Olja Lević
 Foto: Printscreen/instagram

– “Sirena među ajkulama” – napisao je jedan glumičin fan, dok je drugi, šaljivo dodao:

– “Pazi da nema neka ajkula između svih tih ribetina” –

-“Nemoj više to da radiš, molim te!” –

Ipak, sudeći po komentarima, Oljine pratioce mnogo više je oduševio njen izgled.

– “Savršena si!” – napisali su joj mnogi od njih, a ona ih je počastila novim setom fotografija.

Olja Lević
 Foto: Printscreen/instagram

Glumica opušteno plivala u jatu opasnih riba

Inače, Olja nije otkrila sa kim provodi vrijeme na Maldivima, ostala je dosljedna stavu da privatni život drži daleko od medija i javnosti. Nikada nije ni potvrdila ni demantovala učestale priče da je u ljubavnoj vezi sa pjevačem Markom Stojkovićem, poznatijim kao MC Stojan. MC Stojan je upravo objelodanio romansu s 22 godine mlađom koleginicom, pjevačicom Zoranom Mićanović. 

Olja Lević pokazala brutalnu figuru!

Glumica Olja Lević svojom ulogom Mile u seriji “Igra sudbine” skrenula je pažnju domaće javnosti.

Poznato je da Olja Lević važi za jednu od najzgodnijih glumica, a sada je pokazala i kako održava svoju savršenu liniju.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS