calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Ovo je najbolja poslastica od višanja (VIDEO) “Ša je POLUDIO! Miona ga KORISTI!” Ekskluzivno! Ana Jovanović RASKRINKALA rijaliti par! (VIDEO)

BRUTALNO PRETUČEN POZNATI TIKTOKER U CRNOJ GORI: Hitno hospitalizovan, napad prenosio UŽIVO! (FOTO)

Objavio: RHT
28/05/2024 8:20 PM

Pretučen poznati tiktoker

Tiktoker Enes Baković (27) izjavio je da je prošle nedjelje fizički napadnut u Plavu u Crnoj Gori dok je emitovao uživo snimak na društvenoj mreži TikTok. Prema njegovoj izjavi koju je dao u policiji, napad se dogodio dok je razgovarao sa svojim pratiocima, a maskirani napadač je navodno pobjegao prema perionici nakon što ga je udario.

Pretučen poznati tiktoker/ Foto: printscreen

Dana 19. maja oko 18.45 h pozvao Č.E. da dođe po mene u kafić “Elan”, gdje sam se tada nalazio da bih me prevezao do hotela “Same”, što je isti i uradio. Ja sam imao termin na društvenoj mreži TikTok u 20.00 h. Počeo sam “live” oko 19.05 h na TikTok-u prije zakazanog termina, a u jednom trenutku sam primijetio da mi internet na mobilnom prekida – navodi se u njegovoj krivičnoj prijavi koju je dao u OB Plav.

Baković je detaljno opisao napad u svojoj izjavi policiji, navodeći da je primio udarac u predjelu desnog oka i da je potom primijetio NN lice u crnoj dukserici kako bježi.

NN lice

U jednom momentu sam zadobio udarac u predjelu desnog oka. Kada sam podigao glavu primijetio sam da NN lice u crnoj dukserici, i kapuljačom na glavi trči prema perionici. Ja sam odmah utrčao u hotel i konobara G.H. zamolio da mi kaže je li vidio ko me je udario – dio je njegove izjave koja se navodi u dokumentima. A kako je dalje istakao u krivičnoj prijavi, nakon završenog live-a pozvao je policiju i zatražio medicinsku pomoć:

Pozvao sam E.Č. da dođe po mene. On me povezao u kafe “Else” gdje sam bio smješten da bih nastavio događaj na društvenoj mreži. Nakon završenog live-a oko 21.30 pozvao sam 122 i prijavio događaj policiji – naveo je u krivičnoj prijavi.

Foto: printscreen

U svom iskazu pred policijom, Baković je naveo da je siguran da ga niko nije udario iz hotela. Već da je napadač došao iz pravca Plavskog mosta, odnosno auto-servisa Deljanin.

Na pitanje PS OB Plav jesam li dobijao kakve poruke prijetnje na mobilnom telefonu ili na društvenoj mreži TikTok, odgovorno tvrdim da nisam. Takođe tvrdim da sam izašao iz pomenutog hotela zbog gubitka internet mreže na telefonu. Siguran sam da me nije niko udario iz pomenutog hotela. Jer po mom mišljenju pomenuto lice je došlo iz pravca Plavskog mosta tačnije auto – servisa Deljanin. Mislim da je osoba koja me udarila bila moje visine oko 165 cm. Kao i da mu je lice bilo tamnoputo – detaljno je naveo Baković, prenosi crnogorski portal Dan.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS