calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali

U NJU ULOŽILA 120.000 EURA: Nataša ima najveću zadnjicu na svijetu

Objavio: RHT
28/05/2024 7:40 PM

Nataša ima najveću zadnjicu

Manekenka Nataša Kraun postavila je sebi jasan cilj, želi da ostane u Ginisovoj knjizi rekorda kao vlasnica najveće zadnjice na svijetu.

Nataša ima najveću zadnjicu/Foto: Instagram

Inače, Nataša je Šveđanka srpskog porijekla koja je u ispunjenje svoga sna već potrošila više od 120.000 eura. Rezultati su itekako vidljivi, ali sada je muči to što joj se muškarci boje da joj priđu, piše The Sun.

Plaše se, kaže, i njenog tijela i njene ličnosti.

– Želim najveću gu*icu na svijetu. Ona me čini slavnom. Što veće, to bolje – kaže.

– Moja posljednja veza bila je prije sedam godina. Prilično sam ekstremna pa mislim da me se ljudi boje – kaže.

Foto: printscreen

Iz njene perspektive, ono što se muškarcima kod nje čini ekstremnim, vrlo je jednostavno:

– Imaš moju ličnost, a onda imaš moje tijelo i povrh toga sve ostalo. Eto, to je ekstremno – objašnjava manekenka koju je svijet upoznao baš zbog ekstremnog izgleda.

Čitajte i POČETAK SEZONE 7. SEPTEMBARA! Saša Mirković otkrio kako teku pripreme za NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE”

Ostalo je samo nekoliko mjeseci do početka novog rijalitija “Imanje na Hype televiziji, koji je izazvao ogroman interes u cijelom regionu od trenutka kada je najavljen.

Saša Mirkovićvlasnik Hype televizije i Hype produkcije, prepoznao je potencijal jednog od najpoznatijih imanja u Lisoviću i odlučio da kreira rijaliti format kakav do sada nije viđen na našim prostorima.

Naime, svi su gledali rijaliti početke gdje su se poštovale prave vrijednosti, a život na selu uvijek je bio zanimljiv.

Porodica Mirković kupila je veliko imanje u Lisoviću, gdje se održavao rijaliti “Farma”. A nagradni fond od 500.000 slijedi najboljim domaćinima koji se pokažu tokom učešća.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS