calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

ŠTA LI ĆE DUŠKO REĆI? Nakon skandala sa Severinom Karleuša UDARILA KONTRU: Poslala POKLON drugom MUŠKARCU IZ INATA?

Objavio: RHT
28/05/2024 5:00 PM

Karleuša udarila kontru

Kao što smo već pisali, u centru skandala našle su se hrvatska pjevačica Severina Vučković i srpska pjevačica Jelena Karleuša kao i njen još uvijek zakoniti muž Duško Tošić.

Foto: happytv printscreen/Karleuša udarila kontru

Jelena je napisala otvoreno pismo i to zbog izjave njene kolegice Severine o Srebrenici koje je naljutilo hrvatsku pjevačicu, a onda je Seve proslijedila Jeleni poruke koje joj je Duško slao.

Karli je rekla da je jednom prošla pored nje, ali da je nije prepoznala.

Žene tog kalibra koje stvarno mogu da prodaju vjeru za nevjeru i novac, nije ta tema za ovo mjesto i vrijeme sa ovakvim državnicima i ljudima, ne zaslužuju takvu tabloidnu temu…

Iskreno, rekli su mi da sam jednom prošla pored Severine, ali nisam je prepoznala. Uživo i na slici to nije ista priča. Ona je tabloidna. Napala me je jer sam joj napisala da su joj muž i dijete Srbi – rekla je Karleuša u “Ćirlici”.

Jelena je sada pokazala da bez obzira na sve što joj se dešava ima prijatelje i porodicu koji su joj velika podrška.

Ona se sada zahvalila svom dugogodišnjem prijatelju tako što mu je kupila poklon. Prava sitnica od skoro 5.000 dolara.

Zoran Birtašević je njen prijatelj i saradnik i sve to je podijelio na svom Instagram profilu.

“Kada vam najbolji prijtelj napiše: “Imam jedan poklončić za tebe…” Hvala mom zlatu na omiljenoj narukvici”, napisao je Zoran.

Da li Jelena želi da tjera inat Dušku, ostaje nam da vidimo…

BONUS VIDEO

hypebih.ba/espreso.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS