calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Urban Kids Fest 1. i 2. juna na Ilidži (VIDEO)

Objavio: RHT
28/05/2024 3:19 PM

Urban Kids Fest 1. i 2. juna

Urban Kids Fest održat će se 1. i 2. juna 2024. godine u Kulturno-sportskom centru Ilidža – dvorana „Sabit Hadžić“.

Foto: Urban Kids Fest

Urban Kids Fest 1. i 2. juna

“Očekuje vas nezaboravno iskustvo… Organizatori žele na jednom mjestu pružiti djeci i njihovim porodicama obilje zabave, smijeha, igara, edukativnih aktivnosti i mnogo toga više” – saopštio je organizator

“Svi mališani su dobrodošli – besplatno, 1. i 2. juna u periodu od 10 do 19 sati.

Kroz ZEOS-ove “Igre reciklaže” za stanovništvo i mališane su obezbjeđene nagrade, a na samom festivalu su pripremljeni raznovrsni sadržaji. Uz odličnu zabavu sa dosta iznenađenja, takmičenja maštovitih i kreativnih, kao i sportskih, plesnih, likovnih, modnih i gejmerskih kutaka.

U okviru ove manifestacije omogućeno je stanovništvu da besplatno reciklira svoj elektro otpad. Za sve najsretnije i najbolje su obezbjeđene i nagrade. Elektro otpad obuhvata sve što je radilo na struju ili baterije, dakle u pitanju su stari aprati pokvareni ili koji se više ne koriste. Važno je napomenuti da baterije ne potpadaju pod elektro otpad.

Reciklaža za građane

Svi građani, u periodu od 20. 5. do 4. 6. koji predaju svoj električni i elektronski otpad, iz Kantona Sarajevo, putem besplatne ZEOS-ove usluge preuzimanja elektro otpada sa kućne adrese, imaju mogućnost osvojiti jednu od tri nagrade. Analiza i rangiranje će se napraviti prema predatoj količini električnog i elektronskog otpada. A preuzimanje će organizovati ZEOS eko-sistem. Građanin samo treba da popuni narudžbu klikom na link ovdje. Predaje se sve što je radilo na struju ili baterije, a težine preko 5 kg, u ukupnom iznosu. Nagrade za građane su: 1. Toster, 2. Ručni mali usisivač, 3. Vaga)

Reciklaža za mališane

Mališani koji posjete festival i ponesu svoj elektro otpad mogu također da učestvuju u jednoj vrsti takmičenja. Na festivalu potražite Urban Kids Tim i ZEOS-ovu kantu koja je crne boje, to je pravo mjesto da odložite svoje stare aparate, a bodove ćete dobiti prema broju komada. Na kraju festivala, a zaključno sa 4. junom, ćemo objaviti pobjednika u reciklaži, koji će dobitipoklon (tastatura i slušalice). Prvih 35 učesnika, svaki dan za bez obzira na količinu e-otpada, će dobiti ZEOS-ov eko ceker.

Svoju prijavu, ukoliko želite učestvovati u programu na Urban Kids Festivalu možete napraviti ovdje: https://urbankidsfest.ba/prijava. Ulaz je besplatan za sve zainteresovane bez prijave.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS