calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

Ovo je osam razloga za jutarnji seks

Objavio: RHT
28/05/2024 1:59 PM

Osam razloga za jutarnji seks

Doživjeti orgazam ujutru definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, i ostatak dana bi trebalo da bude dobar, jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

Osam razloga za jutarnji seks / Foto: Pexels
Osam razloga za jutarnji seks / Foto: Pexels

Neki ljudi bi sada rekli da nije toliko važno kada i gdje se vodi ljubav, sve dok se to odvija redovno, opušteno i strastveno.

Osam razloga za jutarnji seks

Ipak, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj.

Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan – od toga zavisi da li će biti dobar ili ne.

Osam razloga zbog kojih je dobro imati jutarnji seks:

1. Razbudiće vas brzo

Ujutru je čovjek svjež i odmoran, za razliku od večernjih sati, posebno tokom radnih dana. Osim toga, malo živahnosti pod čaršavima ubrzava cirkulaciju i razbuđuje.

2. Za bolji dan

Doživjeti orgazam ujutru definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, dobar bi trebalo da bude i ostatak dana, jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

3. Dodatno uzbuđenje

Ujutru prije posla možda imate 10-tak minuta koje još možete provesti u krevetu. To može unijeti dodatno uzbuđenje u polni odnos, jer ga treba obaviti nabrzaka.

4. Totalno opuštanje

Kada dođe slobodan vikend, nema ništa ljepše nego satima se opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno učvrste međusobnu povezanost.

5. Osjećaćete se seksi cijeli dan

Iako možda nećete imati ništa posebno na sebi niti trunku šminke na licu, lice će vam krasiti osmijeh, što će pozitivno uticati na druge ljude i atmosferu u prostoru. Bićete prepuni serotonina – hormona sreće.

6. Davaćete najbolje od sebe

Jutarnji seks odličan je okidač za produktivnost, jer kada je čovjek srećan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi.

7. Doživljaj za pamćenje

Zamislite seks vrlo rano ujutru, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se čuju ptičice koje cvrkuću na drveću. To je zaista poseban doživljaj.

8. Doručak će vam biti još ukusniji

Nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju i razgibate se, telo će vam posebno uživati u doručku jer će mu trebati dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok u danu.

BONUS VIDEO:

(Super žena/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS