calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE

ŠOK U HRVATSKOJ Izrešetan automobil sportskog direktora NK Osijek

Objavio: RHT
28/05/2024 11:40 AM

ŠOK U HRVATSKOJ

Automobil kojim se koristi sportski direktor NK Osijek Jose Boto izrešetan je na parkiralištu u osječkoj Šamačkoj ulici.

ŠOK U HRVATSKOJ / Foto: Pixabay - ilustracija

ŠOK U HRVATSKOJ / Foto: Pixabay – ilustracija

ŠOK U HRVATSKOJ

VW Arteon bio je parkiran u prolazu između dvije zgrade, gdje u jednoj od njih stanuje i sam Boto, a u automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo na mjesto vozača ispaljeno sedam hitaca.

Sve se vjerovatno dogodilo u noći s ponedjeljka na utorak. Ovaj stravičan čin prvi je uočio Botov saradnik, također Portugalac Alfredo Almeida. Njega je Boto nedavno doveo na mjesto koordinatora omladinske škole.

Almeida je juče odvezao Bota u Zagreb odakle je ovaj odletio na kraći godišnji odmor u Portugal, a Almeida se vratio u Osijek i ostavio automobil gdje ga inače i Boto ostavlja.

Jutros ga je pri polasku na posao u Opus Arenu zatekao užasavajući prizor. Odmah pozvana i policija koja još uvijek obavlja očevid na mjestu događaja.

Na mjestu događaja novinari Jutarnjeg zatekli su i direktora NK Osijeka Vladu Čohara. Koji je dao izjavu policiji, ali za medije nije želio ništa komentarisati.

Očekuje se da će klub tokom dana dati službeno saopštenje, a očekuje se i konferencija za medije policije.

U svakom slučaju, ovo je događaj koji ne priliči Osijeku i koji je za svaku osudu i koji se ne može ničim opravdati.

POZNATI PJEVAČ UBIJEN U SKOPLJU!

Pročitajte i: POZNATI PJEVAČ UBIJEN U SKOPLJU!

Amar Ismani (29), poznati makedonski pjevač, ubijen je sinoć, a dvije osobe su povrijeđene u obračunu koji se dogodio poslije masovne tučnjave na Plastičarskoj u Skoplju.

Poznati pjevač ubijen u Skoplju / Foto: Printscreen/instagram/amar_ismani1
Poznati pjevač ubijen u Skoplju / Foto: Printscreen/instagram/amar_ismani1

Nezvanično, policiji je prvi put u 23.40 sati prijavljeno da je došlo do pucnjave na Bulevaru Nikole Kareva u kojoj ima povređenih.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Jutarnji/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS