calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević sve oduševio! Emisija o kojoj se priča, evo šta su stručnjaci otkrili! NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio!

BOMBA IZ NBA LIGE Nikola Jokić prvi igrač u istoriji sa novim super maksimalnim ugovorom

Objavio: RHT
28/05/2024 12:40 PM

BOMBA IZ NBA LIGE

Nikola Jokić će postati prvi igrač u istoriji koji će dobiti novi super maksimalni ugovor vrijedan preko 400.000.000 dolara.

BOMBA IZ NBA LIGE / Foto: Screenshot

BOMBA IZ NBA LIGE / Foto: Screenshot

BOMBA IZ NBA LIGE

NBA liga je riješila da uvede mogućnost povećanja budžeta za plate. Nakon novog ugovora koja je potpisala za TV prava vrijednog preko sedam milijardi dolara.

U prijevodu – klubovi imaju mogućnost da za plate izdvoje preko 200 miliona dolara, pa tako najbolji igrač može da ima 72 miliona dolara u prvoj sezoni. Ta cifra raste do posljednje pete godine na čak 95 miliona dolara.

Dakle, Jokić će tako da postane prvi igrač koji će probiti granicu od 400 miliona.

Nikola ima ugovor sa Nagetsima do 2028. godine.

Naši odbojkaši bez premca

Pročitajte i: Naši odbojkaši bez premca: BiH završila Zlatnu ligu nacija sa svih pet pobjeda.


Reprezentacija Bosne i Hercegovine
 pobjedom nad Ukrajinom rezultatom 3:1 završila je nastup u Zlatnoj ligi nacija u sjedećoj odbojci koja se održala u Sarajevu u protekla tri dana.

Bh. odbojkaši bez premca/ Foto: ParavolleyEurope

Zlatni momci bh. sporta tako su odbranili naslov najbolje ekipe u takmičenju koje su osvojili po četvrti put. Na samom početku utakmice selektor Ifet Mahmutović dao je šansu mlađim igračima koji su mu se odužili dobrom igrom pa je prvi set završen u korist bh. tima rezultatom 25:20. I u drugom setu nastavili smo sa odličnom igrom, pa se u treći set otišlo nakon 25:12 za BiH.

U trećem setu došlo je do pada koncentracija kod naših reprezentativaca, što su iskoristili igrači Ukrajine osvojivši set sa 25:20. Posljednji set utakmice donio je bolju igru bh. reprezentacije, ali se Ukrajinci nisu predavali do samog kraja pa bh. tim nije iskoristio pet set lopti. Ipak, u posljednjem napadu nakon bloka Alibašića utakmica je završena.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS