calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MRAČNE TAJNE STANISLAVA! Šokantni detalji, Ša ima da poludi kada sazna! Maja na stubu srama

Objavio: RHT
27/05/2024 6:00 PM

Svi su šokirani!

Marko Đedović je razvezao jezik! On je iznio šokantne detalje o odnosu Maje Marinković i Stanislava Krofaka.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnik tvrdi, da Krofak nikada nije imao emocije prema starleti:

Očekivao sam, otkada sam rekao da su se*s imali Ša i Miona, priča se mijenja. Sada mi je sve jasno. Stanislav nikad nije rekao da ne voli Mionu, ona nikada nije rekla da ne voli Stanislava. Ulazak sa Majom u vezu dok ja nisam izgovorio da su Miona i Ša imali se*s, faca mu se izobličila. Stiže pismo kćerke u kom su rekli da Miona valjda, a Maja ne. Tad je on rekao da nema više se*sa na televiziji, a onda imao se*s sa Majom. Sad tvrdi da nije imao, kao kad vidimo prokomentarišite. Da li će Miona i on biti zajedno ja ne znam, ali da imaju emocije jedno prema drugom, imaju, to je jasno kao dan. On čovjek direktno gleda u Mionu– istakao je Marko, pa je dodao:

Svi su šokirani!

– Sve što je ušao sa stavom da mu ne mogu njegovi ovo ili ono, vidiš da mogu. Kako da mu vjeruje onda? Da nije ušao Ša, Miona i Stanislav bi već u braku bili. Miona neće da ostavi Ša jer je 31. imala se*s sa njim, pokajala se odmah. Miona ima strah od Stanislava, ne znam da li bi izdržala taj pritisak. Čovjek je svinger i njemu je zbog Mioninog i Šakijevog se*sa povrijeđena sujeta. Duplo us*an ego. Maja mu je negdje u raspravi rekla Ša je psihopata, al on kao takav ti je skinuo ribu i je*ao. Tu je njemu samo sujeta i ego. Emocija je vidljiva i sa jedne i sa druge strane – rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS