calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Šta je utvrdila obdukcija Đorđa Mijatovića? DOBIO ŠET UDARACA

Objavio: RHT
27/05/2024 4:20 PM

Obdukcija Đorđa Mijatovića

U beogradskom naselju Voždovac u nedjelju je ubijen Đorđe Mijatović, brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH Vojina Mijatovića. 

Foto: Telegraf.rs / Marko Jovanović

Đorđe je, prema pisanju srbijanskih medija, izašao u obližnji park nakon što ga je sin pozvao jer su ga mladići maltretirali.

Obdukcija Đorđa Mijatovića

Mijatović je, kako navode, izašao da porazgovara s njima jer su zastrašivali djecu, a potom je uslijedio napad dvojice napadača, koji su doveli do toga da je preminuo. 

Tužilaštvo je naložilo obdukciju s toksikologijom kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, zbog čega je prevezen na Institut za sudsku medicinu. 

Kako “Avaz” saznaje, obdukcija je ukazala da su mu napadači zadali šest udaraca u glavu, od kojih je jedan u sljepoočnicu. Taj udarac je doveo do pucanja lobanje, od čega je dobio epi napade i infarkt, koji su bili kobni. 

Objavljen snimak

Mijatović je pretučen juče u dječijem parku nakon što mu se sin požalio da ga maltretiraju huligani. Odnosno da su mu uzeli loptu. On je sišao i rekao im da mu puste dijete na miru, poslije čega je nastala tučnjava.

Ranije je objavljen snimak u kojem se čuje kako jedan huligan viče da se prekinu tučnjavu i da počnu bježati.

Inače, pojedini tabloidi napisali su da Mijatović nije umro od udaraca, nego od epi-napada poslije pada na beton…

Pročitajte i: Ubijen poznati američki glumac (37): Upucan nakon što je uhvatio lopove!

BONUS VIDEO:

(Avaz/hypebihg.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS