calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj Iman Avdić izborila novo polufinale EP u Litvaniji Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom! Pjevačica progovorila o stambenom pitanju!

Tužilaštvo se oglasilo o ubistvu mlađeg brata potpredsjednika Vlade FBiH Vojina Mijatovića! NOVI DETALJI

Objavio: RHT
27/05/2024 10:59 AM

Tužilaštvo se oglasilo o ubistvu

Više javno tužilaštvo u Beogradu se oglasilo povodom incidenta u kojem je pretučen i ubijen Đorđe Mijatović (37), mlađi brat potpredsjednika Vlade FBiH Vojina Mijatovića.

Tužilaštvo se oglasilo o ubistvu / Foto: Tanjug / Arhiva - Ilustracija
Tužilaštvo se oglasilo o ubistvu / Foto: Tanjug / Arhiva – Ilustracija 

Izdat je nalog policiji da se identifikuju učesnici ovog nemilog događaja i prikupe neophodni podaci i obavještenja u vezi s događajem koji se odigrao na Voždovcu. 

Tužilaštvo se oglasilo

Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Osmo odjeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavijestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave. Nakon toga je prevezen u Urgentni centar, gdje je ubrzo preminuo.

Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvijetliti sve okolnosti ovog događaja. Nakon toga će javnost biti obaviješena o daljem postupanju.

Novi detalji

Đorđe Mijatović, kako beogradski mediji pišu, najvjerovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

“Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živio navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu. Izgubio je ravnotežu, pao i udario glavnom o beton”, piše Kurira.

Kako navode, on je navodno po dolasku kući dobio i epi napad. Poslije je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo…

Pročitajte i: Ubijen poznati američki glumac (37): Upucan nakon što je uhvatio lopove!

BONUS VIDEO:

(Kurir/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS