calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio! “STEFAN KARIĆ JE BIO NASILAN PREMA MENI” Iva Grgurić šokirala: “MI NIKADA NISMO BILI ZAJEDNO” JEDINA FOTOGRAFIJA UMRLE KĆERKE POPULARNE GLUMICE: Imala je svega 24 godine, a njena smrt je misterija “LEPI MIĆA ME JE UBACIO U RIJALITI!” Iva Grgurić ispričala ŠOK detalje o svojoj POBJEDI “Znala sam da Stefana neko GURA u vezu sa mnom! Nije bio iskren!” (PREMIJERA) “ANELI JE BILA I SA SUKIJEM I SA MARINKOM!” BRUTALNO RASKRINKAVANJE pred sam kraj rijalitija “Znam sve o njoj! Njih dvojica su UPALI U PROBLEM” “JEDNU PLJESKAVICU SMO DIJELILI NA POLA!” Voditelj rasplakao Nadicu Ademov: “Nikada me niko nije ovo pitao!” Dragana Mirković imala je brak prije Tonija! Ljubav trajala deset godina Je li Crvena jabuka iskopirala pjesmu “Idem preko zemlje Srbije” Vesne Zmijanac? Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima će vam slomiti srce “JE LI MARKO MILJKOVIĆ BIO NASILAN PREMA TEBI?” Ena Popov ne može više da šuti, evo šta se dešavalo u odnosu sa bivšim dečkom Đoković se oglasio pred Vimbldon i poslao snažnu poruku UEFA žestoko kaznila Hrvatsku Lančani sudar u Nedžarićima, na licu mjesta i ekipa Hitne pomoći

Hanka Paldum se oprostila od bivšeg muža: Dijelim iskrenu bol sa mojom djecom i njegovom porodicom! “Ostala je velika praznina”

Objavio: RHT
27/05/2024 11:40 AM

Hanka se oprostila od bivšeg muža

Hanka Paldum oprostila se od bivšeg muža Muradifa Brkića Mufte, koji je preminuo jučer u 76. godini.

Hanka se oprostila od bivšeg muža / Foto: Instagram

Foto: Instagram

Čuveni producent je prije pet godina imao moždani udar, nakon čega se nikad nije u potpunosti oporavio.

Velika praznina

– Nakon teške bolesti i borbe za opravak od posljedica moždanog udara, napustio nas je profesor Muradif Brkić, nekadašnji direktor “Sarajevodiska”!

Dijelim iskrenu bol sa mojom djecom i njegovom porodicom i molim Gospodara da nam svima podari sabur, a Muradifa nagradi za svako dobro koje je na dunjaluku posijao!

View this post on Instagram

A post shared by Hanka Paldum (@hankapaldum_official)

Njegovim odlaskom ostala je velika praznina na bosankohercegovačkoj muzičkoj sceni. Otišao je najveći muzički producent, vizionar i poznavalac muzičkih prilika ovih prostora.

Učio je od naboljih jugoslovenskih diskografa i producenata,  koji su nakon izvjesnog vremena i sami priznali, da ih je sve nadmašio i ukazujući mu najveće poštovanje.

Nesebično i s ljubavlju je pružao pomoć mnogim mladim pjevačima, muzičarima i autorima, koji i sada uživaju ogromnu slavu okićeni Muradifovim stvaralaštvom, među kojima sam i ja. Neka mu njegova duša pronađe najljepše mjesto u Dženetu u okrilju Allahove milosti – napisala je Hanka Paldum.

Čitajte Hypebih.ba

Pročitajte i: Hankina kćerka objavila fotografiju staru 31 godinu: Izbor za Miss opkoljenog Sarajeva, mama u žiriju.

Kada je 29. maja 1993. održan izbor za Miss opkoljenog Sarajeva, bila je to druga godina opsade. U žiriju su bili Hanka Paldum, Mladen Vojičić Tifa, Gordana Magaš, Jovo Divjak. Reditelj priredbe bio je Janes Tadić, a voditelj Rinko Golubović

Sada se tog dana prisjetile Minela Jašar, kćerka Hanke Paldum.

Foto: Hanka Paldum sa kćerkom/ Instagram

Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju svoje mame sa tog događaja i u opisu poručila.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS