calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7 SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO) PREMINUO OSNIVAČ GRUPE “OSVAJAČI” Korigovane cijene ulaznica za Zemaljski muzej BiH “Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra

ŠOKANTNO! Mihajlova PROSTITUTKA je VODITELJKA sa NACIONALNE TELEVIZIJE!

Objavio: RHT
28/12/2021 11:00 AM

Prašina koja se podigla oko knjige Mihajla Maksimovića “Mnoga lica Marije Magdalene” i dalje se ne sleže. Iako najpoznatiji balkanski makro u svom štivu nije otkrio nijedno ime, klupko se odmotava.

– Elena iz njegovog romana je navodno, zapravo najpoznatija voditeljka s nacionalne televizije. Atraktivna crnka, koju je u knjizi nazvao “pametnicom” jer je završila dva fakulteta i perfektno govori tri-četiri jezika, radila je kao prostitutka i pre nego što je njega upoznala. Kako porodica i prijatelji ne bi posumnjali čime se bavi, ona nije obilazila noćne klubove, niti skretala pažnju javnosti. Tada je imala jasan cilj – da postane voditeljka, u čemu joj je Maksimović preko svojih veza i pomogao.

Printskrin

Prvi novac od klijenta zaradila je kada je jednom starijem muškarcu, kog je upoznala dok je čekala taksi, na njegov poziv da se vide odgovorila: – Može, ali moja ljubav košta. Drugog je upoznala u baru. Oprobala se potom u tom poslu u Dubaiju, gde je za porodicu bila na poslovnom putu, ali se brzo vratila u Srbiju i tada ušla u Mihailov svet.

– Elena je bila veoma posvećena svom poslu i tokom prve godine rada u firmi oko nje se stvorio krug klijenata koji su bili ozbiljni i uspešni ljudi. Postala im je stalna devojka, nisu je menjali. Njen omiljeni klijent bio je jedan političar – otkrio je Maksimović u knjizi.

Političar se, kako je opisao, nikada nije javljao sam da zakaže viđanje sa Elenom, uvek je zvao njegov vozač. Na prvom sastanku upravo je vozač saopštio Mihailu da političar “povremeno želi lepo društvo, ali da ima jedan uslov – da devojka nikome ne izgovori njegovo ime”. S tim moćnikom se viđala godinu i po dana. Častila je sebe novim autom. “Golf” je zamenila “audijem” četvorkom – Mihailo je bio ubeđen da joj je auto kupio upravo političar, ali je nikada nije pitao.

IZVOR: ALO.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS