calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Neobičan prizor na Vlašiću: Sitni led stvorio efekat snježnog pokrivača “Aneli je LAŽOV?! Nisam Janjuševa krofnica!” Ekskluzivno! Ana Jovanović OPLELA po Ahmićki i Janjuševiću! (VIDEO) LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM!

SAŠA MIRKOVIĆ SE SREO SA KIM KARDAŠIJAN Pomenuo rijaliti, pa najavio nova iznenađenja!

Objavio: RHT
26/05/2024 8:13 PM

Saša Mirković sa Kim Kardašijan

Direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković je u Monte Karlu u VIP loži ove svjetske manifestacije.

Saša Mirković sa Kim Kardašijan / Foto: instagram

Danas se održava trka za Veliku nagradu Monaka, a trka za Veliku nagradu Monaka vozila se u danas od 15 časova.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Hypetv.rs7 (@hypetv.rs7)

Vozač Ferarija Šarl Lekler bio je najbrži na drugom treningu uoči kvalifikacija za trku Formule 1 za Veliku nagradu Monaka.

Saša
Foto: Hype 

Direktor i vlasnik Hype produkcije, Saša Mirković, pojavio se i na prestižnom festivalu u Kanu, koji se održavao proteklih dana.

Na francuskoj rivijeri okupila su se najveća imena iz filmske industrije. 

U luksuznom hotelu u kojem je odsjeo vlasnik HypeTV, takođe su odsjela i megapopularna svjetska imena poput Šeron Stoun, Selene Gomez, Kim Kardašijan i Tom Kruza.

Saša Mirković se oglasio i najavio iznenađenja:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

– Kan (Francuska) je ovog mjeseca centar šoubiz industrije. Naravno da nismo ni mi iz Hype produkcije to propustili kao najveća fabrika za proizvodnju zabave. Biće puno novih iznenađenja – napisao je Mirković.

Čitajte i SKANDALOZNO OGLAŠAVANJE STANISLAVOVE KĆERKE: Nakon incidenta sa Majom ne zaustavlja se, odgovorila na brutalne prozivke

Tokom sinoćnjih nominacija u rijalitiju, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jedan od najozbiljnijih okršaja u rijalitiju do sada, nakon što je on priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, s kojom je Maja na ratnoj nozi.

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbjeđenje, kako bi spriječilo ozbiljniji sukob i totalnu katastrofu.

Dok se svađala sa Stanislavom, Maja je ponavljala da su ipak imali seks. Iako je kćerki obećao da toga više pred kamerama biti neće.

Kako Krofak ne zna da u toaletu postoje sigurnosne kamere, on je Marinkovićevu prisiljavao da ugasi kamere, te je sada ubijeđen da snimak njihovog odnosa ne postoji. 

BONUS VIDEO: 

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS