calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

Drama na crvenom tepihu u Kanu: Manekenka došla u haljini od 450.000 dolara, a onda je nastao problem

Objavio: RHT
26/05/2024 2:30 PM

Drama na crvenom tepihu u Kanu

Zasad nema reakcija ni iz službe osiguranja Festivala ni od Masiel Traveras

Masiel Taveras. Facebook

Društvenim mrežama kruži snimak sa Filmskog festivala u Kanu na kojoj se može vidjeti  Masiel Taveras (Massiel), glumica i bivša Miss Universe iz Dominikanske Republike u sukobu s neimenovanom ženom iz osiguranja.

 Taveras, na čijem profilu na Instagramu stoji da je glumica, producentica, scenaristica, redateljica, slikarica, direktorica… na završnu svečanost stigla je odjevena u crnu haljinu dizajnerice   Đanini Azar (Gianinn) s četiri metra dugim bijelim, svilenim šlepom optočenim Swarovski kristalima, na kojem je slikar Jan Paez (Yan) naslikao lik Isusa Krista.

Penjući se uz kultne stepenice Traveras je pokušavala raširiti šlep, no žena iz osiguranja i njene kolege nastavili su je požurivati na što je ona poprilično agresivno reagirala. Čak je u jednom trenutku gurnula ženu iz osiguranja, koja je ostala poprilično smirena s obzirom na vrlo neugodnu situaciju. 

Zasad nema reakcija ni iz službe osiguranja Festivala ni od Masiel Traveras. Oglasila se, ipak, Đanina Azar, modna dizajnerica koja potpisuje haljinu. Ona je na društvenim mrežama objasnila što se dogodilo.

Drama na crvenom tepihu u Kanu

– Nisu je izbacili, ona je spektakularno prošetala crvenim tepihom, ali na ulazu u dvoranu nastao je problem zbog šlepa koji je bio izuzetno dug – komentirala je dizajnerica i dodala kako je uposlenica osiguranja pokušavala ubrzati Masiel što je nju naljutilo.

– Nepristojna pripadnica službe osiguranja je htjela da ona trčeći uđe u dvoranu. No, treba ostaviti prostora i pustiti umjetnicu da ide polako, a ne kako to oni žele.

Haljina “El Cristo”, navodno procijenjena na 450.000 dolara, svakako je privukla pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS