calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE!

“PRODUKCIJA ME JE UCJENJIVALA” Stravična ispovijest Mirele Lapanović nakon što je u rijalitiju seksualno napastvovana: “Pretukao me je, sedam dana sam bila zatvorena”

Objavio: RHT
25/05/2024 2:30 PM

Stravična ispovijest Mirele Lapanović

Photo: Hype

Gledaoci su bili šokirani scenama iz rijalitija kada je jedan učesnik seksualno napastvovao cimerku dok je bila u nesvjesnom stanju, te ju je primoravao na odnos.

Sada, po prvi put, ekskluzivno pred kamerama Hype televizije u emisiji “D-Cast” kod Dejana Dragojevića, Mirela Lapanović otvorila je dušu i podijelila bolne detalje o tom traumatičnom periodu.

Seksualno zlostavljana i silovana

-Jednostavno, ja sam mislila da je sve to u redu, da je to najbolja stvar koja se meni desila. Ja sam vjerovala u tu ljubav.

Ona je istakla da je tužila televiziju i producenta rijalitija zbog stravične situacije koju je doživjela. Takođe je otkrila detalje o tome kako ju je pomenuta osoba nakon rijalitija pretukla, zbog čega je sedam dana provela zatvorena.

-To je bilo sedam dana, ja sam bila zatvorena. Mene je policija pronašla. Bila sam sva u hematomima, bila sam otekla. Jesam imala Stokholmski sindrom, meni je to moj psiholog rekao.

Hype/Stravična ispovest Mirele Lapanović

Mirela je istakla da ju je on tukao i van rijalitija, te da je proživljavala pravi pakao.

-On je mene prebio napolju, u izlasku.

Ona je naglasila da se stidjela svega što se desilo i otkrila da li ju je on primoravao na odnose, dodajući bolnu činjenicu da od tog trenutka njen odnos sa ocem nikada više nije bio isti.

-Stidjela sam se toga.

-Od tada više nikada taj odnos sa mojim ocem nije bio isti.

Mirela je svojevremeno vodila borbu za starateljstvo nad djecom i naglasila je da ju je produkcija ucjenjivala nakon što ju je učesnik napastvovao. U trenutku očaja, pokušala je da sebi naudi. Tokom bolne ispovijesti, Lapanovićeva se slomila i kroz suze otkrila dirljive detalje svog traumatičnog iskustva.

-Takav jedan psihopata. Mogu slobodno da kažem, on je hodajući nasilnik i silovatelj. Produkcija je to zataškavala. Oni su mene ucjenjivali. Ako ja dignem ruku na sebe, kakav sam primjer njima dvojici. Sutradan, poslala sam starijem sinu poruku: “Molim te oprosti mi” – govorila je Mirela kroz suze.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS