calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Ovo je najbolja poslastica od višanja (VIDEO) “Ša je POLUDIO! Miona ga KORISTI!” Ekskluzivno! Ana Jovanović RASKRINKALA rijaliti par! (VIDEO)

Đoković nakon šokantnog poraza u Ženevi: Zabrinut sam

Objavio: RHT
24/05/2024 9:40 PM

Đoković zabrinut nakon poraza

Novak Đoković danas je iznenađujuće izgubio u polufinalu turnira u Ženevi od češkog tenisera Tomaša Mahača (Machac) s 2:1.

Đoković zabrinut nakon poraza/Foto: platforma X

Imao je Đoković mnogo problema tokom ovog meča, a nakon prvog seta je tražio i medicinski tajmaut. Desilo mu se prvi put nakon 12 godina da je izgubio meč u kojem je jedan set osvojio s nulom.

Đoković je i sam rekao da je zabrinut za sebe.

Naravno da sam zabrinut… Nisam igrao dobro cijele tokom godine, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su. Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Pokušat ću da idem meč po meč, pa ćemo vidjeti – rekao je Đoković.

Govorio je da je imao mučninu tokom prvog dijela meča protiv Mahača.

Ne želim da oduzimam ništa od Tomaša Mahača, koji je zaslužio pobjedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Volio bih da zaboravim.

Ne znam kako sam osvojio drugi set. Na kraju, balans je dobar, nadao sam se da ću odigrati jedan meč ovdje, odigrao sam čak tri.

Nije lijepo patiti ovako na terenu. Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos – poručio je Đoković.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS