calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

TIJANA EM POKAZALA NOVOG DEČKA! Zašto ga je krila pet mjeseci?

Objavio: RHT
24/05/2024 3:59 PM

Tijana Em pokazala dečka

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, nedavno je otkrila je da je ponovo zaljubljena, a sada je konačno i pokazala novog dečka.

Tijana Em pokazala dečka / Foto: printscreen/instagram/tijanamilentijevic.official
Foto: printscreen/instagram/tijanamilentijevic.official

Ona je, naime, uspijevala nekoliko mjeseci da krije ko je u pitanju.

Tijana Em pokazala dečka

Krili su se, a kako je dečko gitarista, niko i nije posumnjao da između njih dvoje ima nečega.

Kako se šuška, njih dvoje su nekoliko mjeseci u vezi. A u pitanju je gitaristom Darko Simić, koji je juče proslavio rođendan.

Žena od sultana, kako je mnogi zovu od kada je izbacila tu pjesmu, putem mreža je objavila snimak njih dvoje.

foto: printscreen/instagram/tijanamilentijevic.official

Kada smo malo pročačkali po njegovom Instagramu, mogli smo da vidimo da je on postavio njihovu zajedničku sliku pre nekih pet mjeseci. I to sa jednog nastupa u Štutgartu na kojem su bili zajedno. Slikali su se zagrljeni…

Ali, niko tada nije shvatao da se između njih dvoje uopšte nešto dešava. A kako je Tijana početkom decembra objavila da nije više u vezi sa kolegom Vukom Mobom, onda se negdje i uklapa da je poslije tog ljubavnog brodoloma gitarista bio rame za plakanje.

Izgleda da je pjevačica konačna našla mirnu luku i sreću, jer tako bar pokazuje njen široki osmijeh.

Foto: Printscreen/instagram/dsimicc

Čitajte Hypebih.ba

Pročitajte i: Žena od Sultana se malo zaigrala u fotošopu! NEVIĐENI BLAM pjevačice, svi joj se smiju!

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS