calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara” PRETUČENA MATORA? Zabrinula sve svojom pojavom Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi? “ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!? NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah STANIJA POKAZALA ŠTA ZNA! Starleta objavila snimak iz teretane, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO)

MILJANA I ZOLA NAPRAVILI ŠTETU OD 20.000 EURA!

Objavio: RHT
24/05/2024 3:20 PM

MILJANA I ZOLA NAPRAVILI ŠTETU

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sinoć su zaratili toliko da su međusobno uništavali garderobu i ostale stvari. Na kraju je došlo do cifre od 20.000 eura.

foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

Njih dvoje su po ko zna koji put pokušali da obave razgovor, a kada je pošlo po zlu, nasrnuli su jedno na drugo. Zbog čega je reagovalo i obezbjeđenje.

MILJANA I ZOLA NAPRAVILI ŠTETU

Prvo je Miljana bacila Zoline stvari u jezero, nakon čega je Čolić odlučio da joj uzvrati istom mjerom. Bivši ljubavnici su demolirali imanje, prskali se vodom, sokovima, pa čak i ozbiljnim hemikalijama, odnosno sredstvom za čišćenje.

Zola je pokušao da uništi bukvalno svaku Miljaninu stvar. Svu kozmetiku je prosuo, pobacao skupe parfeme.

– Velika šefice, ovdje su šminka, parfemi, minđuše, četke i kozmetika – nabrajala je Miljana, pa dodala: 

 Do sada 14 hiljada eura. Slobodno lomi, ništa mi ne treba. Ionako s nulom izlaziš. Dođi da ti pokažem gdje mi stoji garderoba. Do sada je šteta 20 hiljada eura! – urlala je Kulić. 

Inače, njena majka Marija Kulić oduvijek se protivila Miljaninoj vezi sa Zolom, a otkako su bili na korak da ponovo obnove romansu, Nišlijka je riješila da odustane.

– Ako smatra da je to njena sreća, da joj je lijepo sa njim, neću više da se miješam, jer na kraju samo mogu da napravim nešto da me grize savjest, da krivim sebe… Koliko budu zajedno biće, ako ne budu i to je okej, ali da joj branim da bude sa njim, ne pada mi na pamet više – ispričala nam je Marija.

Čitajte Hypebih.ba

Pročitajte i: RATOVALI CIJELU NOĆ Zola: Uništila si mi 6.000 eura! “TI NISI NORMALNA”.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS