calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Ovo je najbolja poslastica od višanja (VIDEO) “Ša je POLUDIO! Miona ga KORISTI!” Ekskluzivno! Ana Jovanović RASKRINKALA rijaliti par! (VIDEO)

Selektor Barbareza brzo pronašao zamjenu za Vukovića: Već uputio novi poziv

Objavio: RHT
24/05/2024 12:59 PM

Barbareza brzo pronašao zamjenu

Selektor fudbalkse reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez brzo je pronašao zamjenu za Davida Vukovića (Borac Banjaluka).

Foto: N/FSBiH

Vuković je danas “odjavio” naš državni tim i novog selektora, zbog kako je rekao, “pritiska javnosti”…

Barbareza brzo pronašao zamjenu

Barbarez je odlučio uputiti poziv fudbaleru splitskog Hajduka Madžidu Šošiću, prenosi zvanična stranica Hajduka.

Šošić je do sada bio redovni član U21 reprezentacije BiH. Iza njega je odlična sezona koju je proveo na posudbi u Hajdukovom klubu partneru Kalcer Radomlje.

U Sloveniji je odigrao ukupno 34 utakmice te je pri tom zabio deset golova uz tri asistencije.

Bosna i Hercegovina 3. juna igra u Newcastleu s Engleskom te šest dana kasnije s Italijom u Empoliju.

Vuković: Reprezentaciji Bosne i Hercegovine želim svu sreću

Inače, Vuković je jutros potvrdio da se neće pojaviti na okupljanju reprezentacije Bosne i Hercegovine. Naime, kako je objavio zvanični sajt Borca, Vuković je odluku donio nakon finalne utakmice Kupa BiH i kako je istakao: “Uvredljivih komentara u javnosti”.

“Donio sam odluku da se zbog pritiska javnosti i raznih komentara poslije utakmice sa Zrinjskim ne pojavim na okupljanju reprezentacije BiH i smatram da je tako najbolje za sve navijače”, rekao je Vuković za zvanični sajt Borca i dodao:

“Mislim da nakon novonastalih dešavanja ne mogu pomoći reprezentaciji jer nisam u mogućnosti da budem dovoljno skoncentrisan i da dam svoj maksimum na terenu, na treninzima, kao i na samim utakmicama”.

Za kraj je poželio puno sreće našoj nacionalnoj selekciji u utakmicama protiv Engleske i Italije.

“Reprezentaciji Bosne i Hercegovine želim svu sreću na prijateljskim utakmicama kao i u svim ostalim takmičenjima u budućnosti”, poručio je on.

Pročitajte i: Objavlen spisak zmajeva! Ovo je Barbarezova reprezentacija.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS